Søstre på tur // Bikram Yoga i Hellerup

bikramyogahellerup^^ Dyrk lige min smidighed - eller mangle på samme - på øverste billede!  Nå, så fik min søster og jeg prøvet endnu spændende, lækker og ikke mindst udfordrende ting. Bikram Yoga folkens! En sportsgren(?), som jeg mest forbandt med hygge og afslapning but no no... Efter 90 minutters intensiv træning i 40 grader varmt lokale hos Bikram Yoga Hellerup, var jeg fuldstændig færdig i de følgende dage, og søster ligeså :)

Ønsket om at prøve Yoga har egentlig været der i lang tid, men fra tanke til handling er der tit langt i min verden. Tilfældigvis faldt Vi i snak med en kvinde, Mette, under en varm omgang saunagus da vi var forbi Well-Come spa og fitness, og det viste sig at hun havde et yoga center lidt længere nede ad vejen. Det må have været de kosmiske kræfter der lige synes, at jeg skulle få mit Yoga ønske opfyldt, hva?!

Så, kl. 09.30 fredag morgen stod vi klar parat i vores bedste Yoga suit, som egentlig bare bested af løbebukser og en sort top. Vi havde hverken Yoga måtte eller håndklæde med, men jeg tror at Mette var vandt til begyndere som os, for vi fik love at låne alt vi skulle bruge!

Vores første time blev afholdt af vores underviser Fie, som fortjener at få et par ord med på vejen. Hun var elegant som en lille alf, havde en fantastisk stemme(I bør prøve det bare for at høre den) og så var hun bare bad ass god til yoga! Timen varede som sagt 90 minutter, og igennem forløbet blev vi udsat for 26 forskellige øvelser som gennemarbejder kroppen samt skaber smidighed og balance. Det opvarmede rum, skulle ligeledes være godt for skader. Selv oplevede jeg at sveden drev, så skulle der være nogle affoldsstoffer tilbage efter min detox, svedte jeg dem ihvertfald ud der! Yoga er for alle, men både min søster og jeg oplevede at føle os virkelig klumpe-dumppe-agtige, for vi var hverken i balance eller smidige. Men det er vidst meget normalt de første par gange, og vi var da heller ikke de eneste, som var stive som et bræt.

Efter timen var vi helt færdige, men vi havde forskellige opfattelser af hvordan det var at dyrke Bikram Yoga. Søster, der er gammel fodbold- og håndboldpige, synes der var for lidt tempo til hendes smag. Jeg var derimod helt høj over, hvor lækkert det havde været, og ikke mindst hvor afstressende det var. Og så var det jo meget hårdere end jeg havde regnet med, så for mig kunne det sagtes være en supplerende motionsform.

Bikram Yoga Hellerup er bestemt et besøg værd hvis man, som jeg, ikke har noget imod et langsommere tempo at end for eksempel cross fit. Eller hvis man stresser i hverdagen, og har brug for at koble af. Bus 1A går lige til døren, og så kan jeg ellers anbefale at gå de 10 skridt ind i Waterfront efterfølgende, og købe en Avocado/Banan shake på Palæo - I ved, bare for lige at komme til hægterne ;)

Tusind tak til Bikram Yoga Hellerup fordi vi måtte komme forbi! I kan besøge deres Facebook side her, og så vil jeg ellers anbefale at I smutter en tur forbi :)

Har I prøvet Yoga, hvad synes I om det?