Shai Shaver + Konkurrence

DSC_4702 (Dette indlæg er lavet i samarbejde med Shai Shavers)

Jeg er en af de typer, der hellere har købt de billige barberblade i Netto med flænsede ben til følge, end at give næsten 200kr. for 3 barberblade fra de dyre mærker. Det giver bare ingen mening - Heller ikke selvom man finder sin indre gudinde af dem...!

Jeg hader hår(alle andre steder end på hovedet, that is!), hvilket også er grunden til at jeg jo jævnligt bliver vokset, men benene får altid med skraberen - en skraber der har sunget på sidste vers de sidste par måneder, så derfor tænkte jeg ikke længe da jeg blev tilbudt at prøve barberbladende fra Shai. Da jeg modtog min pakke Shai Shavers til test, var kravene simple fra min side: "Giv mig barnerumpe-bløde ben, tak!". I vinterperioden er bløde ben kun til for følelsens skyld; er der eksempelvis noget bedre end følelsen af silkebløde, nybarberede ben mod nyvasket sengetøj? - I think not! I sommerhalvåret, hvor de ellers blege stænger, skal vises mere frem, plejer jeg at tilføre lidt bruncreme til rutinen. Så kan det varme vejr bare komme an.

Shai barberblade er rigtig gode, og gjorde det de skulle. Jeg kunne dermed sætte hak ud for mit eneste krav - benene var barnerumpe-bløde! Den tog hvert et hår, hvilket er ret fantastisk med mine knortede knæ. Derudover var den let at anvende, og selvfølgelig væsentligt finere at kigge på end mine billige skrabere. Jeg kører stadig med første barberblad, så de holder altså også ganske fint.

Jeg har købt alt muligt andet på internet(senest en spiralizer, men den får I på et andet tidspunkt), men aldrig barblade eller skrabere. Det er dog en skam, for der er mange penge at spare, og det er jo lige så let som at klø sig i nakken. Lige nu kan du prøve Shai Shaver for 39 kroner, hvilket kun er portoen du betaler for. Fra du modtager din prøvepakke, har du 14 dage til at opsige abonnementet hvis ikke du ønsker at fortsætte det. Det gør du enten ved at ringe eller skrive til kundeservice@kontura.dk. (abonnementet lyder på  2 pakker med 4 stk Shai refill blade hver 4. måned - frit leveret Pris per pakke 149 kr.)

Ved at bestille en prøvepakke Shai Shaver, er du samtidig med i konkurrencen om ET HELT ÅRS forbrug af Shai Shaver, samt 500kr. til hudprodukter herfra.

Du bestiller din gratis(+porto) prøvepakke her, og derefter skriver du en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg. Så er du med i konkurrencen om at vinde et års forbrug af Shai Shavere samt 500kr. til hudprodukter. For øvrige bestillings betingelser læs HER.

Held og lykke :D

Indlægget er lavet i samarbejde med Shai Shaver. Læs betingelserne for bestilling af Shai shavers her.