Sæt kulør på vintergarderoben

_MG_4293_MG_4317_MG_4327Jacket: NEW YORKERTrousers: Boohoo Sneakers: Nike Sweater: Just Female (similar here) Bag: Balenciaga

Forleden var jeg The Standard og kigge på fine solbriller fra Luxottica, og det må siges at stå i skarp kontrast til vejret den dag. Holy Moly, hvor jeg glæder mig til at vi tager afsted mod varmere(læs: meget varmere) himmelstrøg.

Hvis I undrer jer over den store forandring i billedkvalitet, så er det bare fordi jeg stødte ind i Laura, som tilfældigvis tager verdens fedeste billeder med verdens største, og dyreste kamera. Det må være på min wish list når jeg engang bliver rig og... rig?! Anyways, jeg tror også at jakken bidrager til at gøre billederne endnu mere vilde. Den er ret så rød, men lidt mere afdæmpet rent farvemæssigt i virkeligheden. Jeg faldt for den fordi a. den kostede en slik og b. den minder ret så meget om en helt rød jakke, Ganni, lavede sidste år, og som jeg har drømt om i evigheder. Suk! Den er ude af min liga, og så må man ty til de billige high street butikker, hvilket jo heller ikke er så ringe endda :)

Det er egentlig rart med enkelte farverige ting i efterår/vintergarderoben! Synes I ikke?