Sådan gør du din hud klar til ferie

DSC_1852 DSC_1854 DSC_1863Jeg er hvid som et lagn, og ikke engang overeksponering af sol kan rykke ved det. Jeg bliver ikke engang rød, ellerhøjst lidt lyserød, men det er så også det. Jeg er bare bleg. 

En enkelt gang er der dog kommet noget frem, der ligner en sommerkulør og det var da jeg var i Hammambad i Tyrkiet som 18-årig. En fantastisk tur iøvrigt, men det er vidst en anden snak. Så, med det i baghovedet, lavede jeg et hjemme-hammam bad før afrejse. Det kræver egentlig ikke det store; En body lotion, en Body oil og en eksfolierings creme. Mine produkter er fra REN, som er et mærke jeg ikke har skænket meget opmærksom før Cecilia fra Nordic Beauty Secrets anbefalede det, som et af hendes favorit produkter. Og det er virkelig også lækkert, inden parabener og andet crap! Men brug de produkter I har ved hånden, eller godt kan li'.

Olien og Body lotion er fra serien, Morrocan Rose, og dufter både krydret og af roser på én gang. Ret eksotisk. Jeg kan nemlig godt lide de lidt kraftigere dufte om vinteren, men er man ikke til det, så vælg en neutral duft :)

Nåm, jeg fik aldrig fortalt jer fordelen ved et hjemme-hammam  før man rejser. Sagen er nemlig den, at langt de fleste af os har utrolig tør hud på kroppen her om vinteren, hvilket gør det svært for solen at give god, langvarig farve . Med et Hammam bad skrubes alle døde hudceller væk, og der er kun den bløde, babyhud tilbage. Mmmh! Men eksfoliering og pleje af huden i det daglige er jo bare godt i det hele taget, så prøv det lige anyways!

Sådan laver du et hjemme-hammam: 

1. Start med at tage et varmt bad på minimum 10 minutter, så alle porer åbnes og huden bliver klar til eksfoliering. 2. Tag dernæst din eksfolieringscreme, og smør den ind med bløde cirkulære bevægelser. - - Nogle gange kan det gå lidt hurtigere med en hamp-handske. 3. Skyl af i varmt vand, og tør huden uden at al fugten forsvinder. 4. Massér dernæst huden ind i bodyolie Fordelen ved at smøre body olie på mens huden stadig er fugtig, er at den binder fugten bedre til kroppen, hvilket giver det blødeste resultat. 5. Når olien er tørret ind i kroppen(hjælp eventuelt på vej med et håndklæde, hvis det skal gå stærkt), påføres bodylotion og her binder fugten også endnu bedre til kroppen når man har brugt body oil først.

Jeg lover jer, at I vil føles glatte som små nypudrede barnenumser! Og skal I til sydens sol, går det hurtigere med at få farve. WIN!

BeautySimone Moelle1 Comment