Permanent makeup // Tatoverede øjenbryn

I mange henseender er jeg enormt impulsiv, og det resulterede for et par måneder siden i, at jeg blev brynmodel da min søde voksbehandler, Tine, skulle bruge en model i forbindelse med hendes uddannelse indenfor permanent makeup. Indtil for få år siden gik jeg slet ikke op i mine bryn, men nu vil jeg hellere have et bryn kit end en mascara med i tasken. Eller det vil jeg jo så ikke mere, for de næste 5 år behøver jeg slet ikke tegne dem op!

Førhen havde jeg aldrig rigtig overvejet muligheden for at få mine bryn tatoveret permenant - for er det ikke kun  forbeholdt pornomodeller, og folk der vil se konstant forskrækkede ud? - Jeg tror det er en generel fordom, men det har Tine altså fået manet til jorden. Jeg er SÅ tilfreds med resultatet, der er tilpas naturligt til at jeg kan gå ud ad døren om morgenen uden at tænke på brynene, og så tegne dem ekstra op hvis jeg skal i byen.

DSC_4566

 

//Det ene bryn har fået en gang og det andet bryn er lidt blevet færdigt med anden omgang//

En del tatovører indenfor permanent makeup bliver uddannet via et weekend kursus, men Tine har igennem flere måneder uddannet sig via en rigtig tatovør. Og det er altså med det in mente, at jeg roligt tør anbefale hende til jer. Hun er så dygtig, og lytter til hvad man vil have lavet - enkelte hår, skygger eller hvad man nu ønsker - hun kan det hele, hvilket I også kan se eksempler på, på hendes Insta.

Da min beslutning om at få tatoveret øjenbrynene blev taget så hurtigt, havde jeg ikke gjort mig nogle synderlige tanker om hvordan resultatet skulle blive - andet end at det selvfølgelig skulle være naturligt. Med Tines hjælp, endte jeg ud med at få skygger og enkelte hår. Det kan bare ikke siges nok, for det er fandme bare fantastisk, at vågne op om morgenen uden at skulle tænke på om panden nu går i et resten ansigtet, eller om resterne af bryn farven fra igår sidder i hele hovedet! Da farven forsvinder med 30-40% efter de første 14 dage, har det sidenhen været nødvendigt med en optegning igen. Men det har faktisk været helt fint for efter første gang blev jeg lidt mere modig og fik tegnet lidt mere bue på i toppen. Det åbner øjet lidt mere, hvilket er godt for sådan en som mig, der har nedadgående øjne.

DSC_4577//Begge bryn har fået anden omgang. Farven aftager med 30-40% efter nogle dage //

For at introducere Tines nye praksis, har hun lavet et eksklusivt tilbud, hvor man kan få 50% på permanent bryn makeup. Prisen er således 2500kr. og tro mig, det vil være de bedste penge givet ud! I kan besøge Tine på  Trepkasgade 6, København Ø, hvor hun kan fortælle mere eller sende en mail på MAIL@KLINIKTA.DK.

Skriv endelig hvis I har spørgsmål! (:

DSC_5549//Mine bryn efter 14 dage. Farven er blevet helt naturlig uden et rødligt skær //