Outfit // Urban Oase

DSC_0038DSC_0034 DSC_0053//Trench: Just Female/Hat: Second hand/ Jeans: 2ND ONE (get it HERE)/T-Shirt: My Mynt/Bag: Balenciaga/Boots: Bianco// Godaften søde læsere! Ovenpå forrige indlæg, havde jeg lige brug for at udgive et af de mere "normale" modeblog indlæg. Men I aner ikke, hvor glad jeg er for jeres reaktion - Noget så simpelt som et hjerte, kan gøre alverden til forskel når verden ellers er sort og trist. Sådan tror jeg mange kræftpårørende har det. Så ja, tusind tak!

Billederne er fra i søndags, hvor jeg var inde ved torvehallerne og spise frokost. Egentlig har jeg ikke dyrket torvehallerne så meget, og det er da lidt en skam, for der er godt nok hyggeligt. Min veninde og jeg spiste lækker frokost, is og afsluttede med at købe friske blomster. Mine skulle selvfølgelig matche mine nye gellack negle. Farven hedder "Fashion Plum", og er fra Depends forårskollektionen. Solen skinnede så dejligt, så vi sad først i solen et par timer og kiggede på smarte mennesker. Jeg endte ud med, at være knap for smart, for mine trench coat blev altså godt krøllet, af at agere tæppe på de kølige brosten. Well, jeg må igang med strygejernet!

Billederne er i øvrigt taget i min venindes gård, som mest af alt minder om en lille sydlandsk oase. Simpelthen så hyggelig - I kan se bedre billeder HER, hvor jeg også brugte den som outfit location(kære gårdmand i min ejendom, læs lige her tak!).