Outfit og lidt om time management

DSC_8915as DSC_8974DSC_8931DSC_8956DSC_8949  

// Sweater: MUNTHE (HERE)/Jeans: 2ND ONE (HERE)/ Espadrilles: ASOS(HERE)/Bag: H&M(Similar HERE)/ Watch: Marc by Marc Jacobs (HERE)/ Bracelets: Hermes, troll beads, Hulquist/ Scarf: Gucci//

Godaften piger, Har I haft en dejlig dag?

Min er gået med at prøve at komme til bunds i min To Do liste, som mellem os er blevet ret så uoverskuelig. Jeg tror det skyldes at min Work-life balance den seneste tid, har været ret så forskruet - det der med at få fritid og arbejde til at gå op i en højere enhed fra hjemmet kræver både rygrad og planlægning. To ting jeg ikke har været så god til, men som der nu forhåbentlig kommer mere styr på fremover.

For det første har jeg fundet ud af, at det bare ikke fungerer at arbejde hjemmefra(her mener jeg blog, skrive speciale, arbejde på projekter etc.) - ihvertfald ikke for mig. Derudover er time management og struktur essentielt for mig. Til at få visualiseret hvad der skal nås, har jeg oprettet et Trello board. Hvis ikke I kender Trello, og er lige så ustrukturerede som jeg, så bør I virkelig tjekke det ud... Sidst men ikke mindst, så fandt jeg en artikel på Business.dk igår, som gav 39 rigtig fine råd til hvordan man kan blive mere effektiv i hverdagen. Mere effektiv, betyder mere fritid. Det ka' vi li' :) I kan finde artiklen HER!

Det blev egentlig et lidt mærkeligt indlæg, og emnet blev slet ikke som jeg først havde planlagt. Men sådan er det jo hvis man lige pludselig bliver grebet af et emne (og er lidt ustruktureret) :)

P.s. en lille servide meddelelse: Munthe trøjen er kommet online på webshoppen. Find linket i toppen :)