Outfit // New BF jeans

DSC_4901 DSC_4915DSC_4917DSC_4938// Sweater: Weekday/ Pants: Occupied(get them HERE)/Heels: Buffalo/ Bag: Michael Kors// Har I nydt påsken lige så meget som jeg? Der har nok været lidt stille fra min side af, men Marck og jeg kørte til svigerfamilien lørdag, og så har vi simpelthen bare nydt freden på landet lige siden. Er jeg inde i byen, er der altid tusind ting, der skal gøres men heroppe kan jeg bare slappe helt af. Om et par timer skal vi lige mødes med et fælles vennepar, og så skal vi have årets første isvaffel inden vi vender snuden hjemad. Er bare slet ikke parat til at komme hjem til dagligdagens trummerum haha!

Inden jeg smutter bliver jeg simpelthen nødt til at dele den her sang med jer. I kender den sikkert allerede, men den er fantastisk at slappe af til på sådan en højhellig helligdag :)

//Marck and I are enjoying the last day of spring break at his parents. I really don't want to go home but first we are going to meet up with a couple of our friends for an ice cream. Mmmh!//