Outfit // Læder og ruskinds symfoni

DSC_5567 DSC_5621DSC_5613//Vest: Modström(get it HERE)/ Leather leggings: Just Female (get them HERE)/ Bag: Marc by Marc Jacobs/ Slippers: Nine West/ Watch: Michael Kors/ Sunnies: Rayban// Hold nu op, hvis ikke man vidste bedre skulle man tro jeg var biker med alt det læder og ruskind! Selvom det har været en lækker, varm weekend, har det nu ikke været for varmt, og så er benene altså ikke helt sommerklar endnu haha!

Jeg sov ved mine forældre fra igår til i dag og tog derefter på loppemarked. Det er bare så fedt, at loppesæsonen er gået igang igen. Der var dog sort af mennesker, og jeg var vidst også kommet til at stå lidt for sent op, så det blev desværre ikke til så meget. Dagen blev afsluttet på Amager havn, hvor jeg spiste aftensmad med min faster. Vi er hver sommer på Café Kystens Perle minimum en gang, og den skuffede altså heller ikke på sæsonens første besøg. I bør virkelig tage et smut forbi hvis I en dag er ved den Blå Planet, eller ved strandparken. Om ikke andet for at få en kaffe og nyde den hyggelige stemning!

Nu vil jeg smutte igen. Marck har tippet mig om at der er kommet nye afsnit af Californication - hvordan er det lige gået min næste forbi?! Virkelig en af favorit serierne!