Outfit // Going out

DSC_2676DSC_2693 Jacket: My Mynt Top: Wang X H&M Skirt: MUNTHE Heels: Friis & Co. Bracelet: BalenciagaSå er det sidste aften i Phuket for vores vedkommende, og vi er jo lige et par timer foran i forhold til Danmark, så vi er på vej i byen. For første gang, fordi vi simpelthen ikke har kunnet overskue Bangla Road. For de af jer, der ikke har været her, så er det en slags Dansk Jomfru Ane Gade, bare større og med sælgere overalt, som forsøger at sælge alt fra Sex Pong(Jeps, det er 'the big thing' her i Thailand, som går ud på at kvinder hiver alle mulige ting ud af deres Vajay Vajay), roser og hængekøjer(!!). Det er virkelig crazy, men vi er blevet enige om, at det ikke kan være rigtigt at vi bare ligger to kvinder i 20'erne på et hotel værelse, når der er cocktails til 20kr. lige rundt om hjørnet ;) Outfittet er som I ser på billederne. Jeg var ikke en af dem, der stod op klokken bæ for at få fat i Wang kollektionen for H&M, men da den tydeligvis ikke har været lige så hypet i Kina - der hang en hel masse - så slog jeg altså til. Også selvom jeg egentlig ikke var synderligt imponeret til en start... Well, den fungerer sgu meget godt, både som træningstop og gå-byen top!

Mit feed BOOMEDE i øvrigt på Facebook i dag med Black Friday - det er vidst noget nyt i Danmark? But why not - jeg er fan af konceptet, og havde helt klart benyttet mig af det, hvis jeg ikke havde brugt så pokkers mange penge på den her tur! Jeg havde nok købt en nytårskjolerne fra det her indlæg, eller bare gået amok på diverse webshops i en shopping frenzy! Er I i samme humør, så er der en masse rabatkoder at hente lige her:

Zalando: 10% rabat uden mindstekøb med koden RABAT45EN 15% rabat ved mindstekøb for 750 kr. med koden RABAT452... 25% rabat ved mindstekøb for 3000 kr. med koden RABAT45TRE Gælder kun i dag(udvalgte mærker er uden rabat)

ASOS: 20% rabat på alt med koden CYBERWKND20 Gælder fra i dag klokken 20.00 frem til tirsdag klokken 10.00. Kan kun benyttes én gang pr. bruger.

NELLY: 10% rabat på alt med koden BLACKFRIDAY Gælder kun i dag

ELLOS: 20% på følgende produkter med koden 305720 Perfumes, Disney, Lego, Training clothes and shoes, Underwear, Loungewear, Xmas lights Gælder fredag - søndag.

DOPE: 20% på alt med koden BLACKFRIDAY Gælder kun i dag

Black Lily: 20% på alt Gælder hele weekenden

Det her var lige dem der dukkede op i mit feed! Er der flere, så sig endelig til! <3