Outfit // Creme de la Creme

DSC_9620DSC_9634 DSC_9625//Jacket: Massimo Dutti (similar HERE)/ Shorts: Five Units (HERE)/ Kitten heels: Zara (similar HERE)/ Sweater: Esprit (Similar HERE)//Photo credit: Amoelle

Apropos det der med at iføre sig de lune trøjer sammen med shorts - her er beviset på at det sagtens kan fungere! :) Egentlig var det et ret så casual sæt, men det høstede mange komplimenter den dag! Jeg bliver altid super forlegen når folk jeg møder komplimenterer mit tøj. Mig: "ej, ej tusind tak. Ej, hvor er det sødt af dig. Den er fra bla. bla...". Altså jeg har jo ikke modtaget 1000kr. eller noget i den dur, men opfører mig altid lidt sådan. Komplimenter er super dejlige, men hvordan pokker kan man modtage dem på en cool og laidback-agtig måde?

Et andet eksempel var den anden dag, da en mor i Netto udbrød; "Nøj, hvor har du bare pæne, tynde og brune ben". Armen jeg blev totalt glad i låget, og smilede hele vejen igennem Netto så folk troede jeg enten var en tyv med et dårligt pokerfjæs eller havde vundet i Lotto. Måske begge? Men hvor var det iøvrigt sejt af hende moren at sige det.... Jeg går tit forbi folk og tænker "ej, en pæn bluse" eller "ej, hvor er hun bare smuk" eller har noget pænt hår. Ja, det kan være alt muligt, men det bliver sjældent ytret medmindre jeg står i en 10 hestes brandert en fredag aften. Så flyver komplimenterne ;) Det skal jeg blive bedre til... Åh den tankemylder! Det var egentlig slet ikke det indlægget skulle handle om. Nåm, jeg vil slutte af med en lille kompliment til jer: Hold op hvor er jeg taknemmelig over, at I gider læse med. Bum. Og kan I så have en god weekend!

outfitShop the look: Adlinks: Jacket: HERE / Shorts: HERE / Knit: HERE / Kitten heels: HERE