// Outfit //

DSC_0071//Jacket: Notice/ Skirt: Primark (similar HERE)/ Boots: Deichmann/Tee: Gina Tricot(Similar HERE)// Halløj halløj! Man skulle næsten tro, jeg var taget en tur sydpå med disse billeder, ikk'? Jeg var dog ikke længere væk end Tivoli, men det var nu også ret tropisk - ihvertfald i søndags! Min farmor havde været så elskværdig at invitere på tøsetur, så vi var mig, søster, famse, kusine og grandkusiner. fire generatioer på tur - dét plejer at være ret så festligt! Vi startede på Nimb tagteresse med kaffe og kage, men det udviklede sig senerehen til drinks på Tønderne. Simpelthen så hyggeligt!

Kan I iøvrigt li' min denim nederdel? Jeg købte den for 3 pund i Primark sidste vinter, men har aldrig fået gået særlig meget med den. Den er simpelthen så stram, men jeg tænkte at den måske ville fungere som et moderne kyskhedsbælte, der skulle beskytte mig mod alle de søde fristelser, Tivoli normalt byder på. Det virkede ikke. Jeg valgte istedet at undvære ilt, og så mæske mig i Candyfloss, is, spanskrør og andet godt med ond ond mavepine til følge. Flot, Simone!

Nå, nu kalder kødgryderne! Kan I have en dejlig aften :)

P.s. I var mange der syntes om mit indlæg om rabatter og rabatkoder, så her er endnu et: Nelly holder epic sale week med nye tilbud hver dag. I dag(og kun i dag vidst?!), er ALLE LBDs sat ned med 50%!! Find tilbuddet HER. //Adlinks