Opskrift: En syndig juledrink

DSC_0300 DSC_0309DSC_0304 Øv, det har sgu været en rigtig træls dag for mig i dag. De julegaver jeg bestilte i GOD tid, er IKKE kommet, som der ellers blev lovet på hjemmesiden og så har jeg siden i går bare haft en generel julekrise over manglende julestemning, stress og jag.

I fredags skålede min søster og jeg ellers julen ind med drinks. Ikke fordi vi heller var i julestemning der, men fordi  klokken var blevet frokosttid, og vi havde lyst til at fejre... Ja... Et eller andet. Og så var det jo, at jeg havde fået sådan et flot gavesæt med en masse alkohol til at lave drinks med Coffee Heering, som er lidt af en spiritus favorit her i hytten. Dagen blev altså også lige pludselig meget sjovere. Allerede efter et halvt glas, var vi mildest talt visne, men det var nu alligevel som om at tankerne flød lidt lettere og beslutninger blev lidt dristigere. Så måske sådan en drink i ny og næ er helt okay når man arbejder?!

Nå, spøg til side. Jeg tænker faktisk at lave den som velkomstdrink i morgen, da den både er super dekorativ og velsmagende. Smagen er lidt henad karamel og chokolade kombineret med en smule bitterhed fra ølen. Kaloriemæssigt passer den vidst også meget godt ind i julens ånd... Men det skal man jo ikke tænke på her i julen. Her er opskriften i ihvertfald: - 1 glas

30 ml coffee Heering 20 ml Cognac 20 ml fløde Jakobsen Brown Ale - afkølet Isterninger Julestok til pynt(og for lidt pebermyntesmag. Kan dog undlades)

Tag en shaker (eller beholder med låg, jeg brugte en drikkedunk haha) mixes Coffee Heering, cognac og fløde sammen i cirka 5 sekunder. Tilsæt derefter is og ryst derefter hårdt i 10 sekunder. Si isen fra og hæld blandingen i et glas. Top cocktailen med Jakobsen Brown Ale og julestokken. Mmmh... Den smager så englene synger!

Vil I se flere bud på lækre juledrinks, vil jeg anbefale den her og den her.