Om at sige til sig selv, at man er god nok

DSC_0230I al det her opstart af virksomhed, er der en ting jeg har lært og det er at man a.l.d.r.i.g når alt det man gerne vil. Især ikke når man som jeg, jonglerer med mange og tunge bolde - lad mig nævne i flæng; Speciale, blog, virksomhed(doh) og så er der jo det der familie og kærlighedsliv. Der er som regel altid noget der bliver forsømt, og hvor jeg før fik den vildeste stress, har jeg nu måtte sande at sådan er tingene bare. Så ja, de sidste par dage har jeg hver morgen måtte sige til mig selv, at jeg er god nok tiltrods for at tingene sejler lidt. Jeg tror, at Vi piger er ret gode til at banke os selv i hovedet med, at alt skal være perfekt. Vores karriere, hjem, socialt, i mit tilfælde bloggen  - alt. Men de eneste, der i sidste ende bemærker at alt ikke er über perfekt, er os selv. Eller, det tænker jeg ihvertfald? De sidste par dage har det været bloggen, som har lidt under forsømmelse. Selvom jeg faktisk har prøvet at være en god blogger... Jeg har nemlig haft ovenstående sæt tøj på i hvad der nærmer sig 3 dage, hvor jeg hver evig eneste gang har villet tage outfit billede - det ser nemlig pisse godt ud, hvis jeg selv skal sige det - men hver gang er noget gået galt. Så har det regnet, eller det er kommet bag på mig at solen går ned før det overhovedet er blevet lyst. Og i dag, ja der var samtlige billeder uskarpe. Suk... Og jeg VILLE jo bare vise det skide sæt tøj! Det er nu udskudt til jeg får bedre kamera karma.

Jeg ville nemlig have vist jer min nye - i mine øjne - helt fantastiske striktrøje. Eller, det var faktisk mere prisen, som er fantastisk. 149kr. for 2(!!!) striktrøjer i Gina Tricot. Jovist, den er rig på akryl men det går jeg ikke så højt op i så længe prisen er i orden. Anyways, jeg købte den i grå og hvid. Som en lille førjulegave, I ved. - Nå, det har I ikke hørt om? Det findes faktisk også efterjulegaver...

Nå, det var en lille status herfra! Vil I iøvrigt snart have en lille Iværksætter update igen? Det er lidt tid siden føler jeg, og der sker jo nyt hele tiden. Jeg er bare lidt i tvivl om I gider høre på det :)