Nyt til lejligheden

DSC_0271 DSC_0285

DSC_0288

Tusind tak for al jeres opbakning til indlægget igår! Hold op, hvor er jeg glad over støtten! I aner ikke hvor mange nerver jeg havde forud for udgivelsen af indlægget, men det endte jo godt, og det blev fejret(og måske dulme de resterende nerver) med en lille sjus med Marck og min søster. Det var jo fredag :)

Her til formiddag var jeg forbi posthuset, eller nærmere bestemt sådan en døgnboks(skide smart egentlig pånær at min døgnboks ligger i fakta, som jo ikke har døgnåbent. dooh...). Jeg havde nemlig bestilt de her kobber bokse fra Ellos, som nu står og pynter så fint i bogskabet. En anden ny ting til lejligheden er duftpindende fra Aquiesse. Er der noget jeg elsker, så er det duftlys og duftpinde, og især om vinteren går jeg helt amok i det. Det giver sådan en hyggelig stemning! Jeg har tit tænkt om man ikke kunne opfinde duftlys med duften af hjemmebag - kunne det ikke være smart?! Hvis mit tøjbrand ikke bliver en succes(hvilket det jo gør, men I ved...), så laver jeg en duftlys serie med hjemmebag som tema. Ingen tvivl om, at chokoladekage ville være favoritlyset! right?!

Nå, nok snak. I kan finde opbevaringskasserne HER (der er 10% rabat hvis man opretter sig som førstegangskunde) og duftpindende HER.