My Summer moments

På sådan en kold, trist regnvejrsdag midt i august(hallååå, det er stadig sommer?!), kan det være lidt svært at huske tilbage på hvor go' og rar sommeren også har været. For ja, den har sgu været god, selv for mig.Så, en lille potpourri af billeder fra gode stunder af min sommer, må da være på sin plads!

DSC_6379I maj var jeg til min kusines overdådige konfirmation, som bl.a. bød på den lækreste citrusmarinerede laks, jeg nogensinde har smagt. Mmmh... Drømmer stadig om den! DSC_7626Der er også blevet brugt enormt meget tid ved grillen - både med fælles venner, veninder og med familien.

DSC_7627 DSC_7629 DSC_7631 DSC_7645

 

I Juli måned var Marck og jeg på sommerferie hos svigerfamilien, hvor vi tit gik ture på havnen. Konklusionen blev, at det altså må være hyggeligt at have en båd...

DSC_7648Det her er præcis så meget, jeg har været ude og bade i år. Selvom vejret har været perfekt til det, så synes jeg altså stadig at vandet er for koldt i Danmark! .... Til nogle af de mere festlige grillaftener, kom der også lidt alkohol på bordet, bl.a. den nye ODDKA vodka med smag af græs. Det lyder underligt, men smager overraskende godt med hyldeblomst saft!

DSC_8090Dog må rosé tage prisen for at være det der er blevet drukket mest... DSC_8179

I August måned gik turen i Tivoli med hele familien. En tilbagevendende tradition, som vi dyrker hvert år! Dyrk iøvrigt lige min smukke søster på det billede! - 'She's single and ready to mingle'(@ameliahollandmoeller), så har I en sød lillebror, er det bare med at sende dem den vej ;)

DSC_8239