Morgenstund har guld i mund

DSC_0002 DSC_0007 DSC_0010DSC_0009Apropos mit "God Energi" - indlæg i går, så er dette da lige øjet i forhold til det jeg nævnte om morgener med god tid og sort kaffe. Sådan en morgen havde jeg nemlig forleden, hvor min søster og jeg lavede virkelig god morgenmad og drak ret så sort kaff'!Morgenmaden bestod af mine fitness pandekager fra Abilica, denne gang med blåbær, kokos og goji bær, samt Cheasy pære-banan skyr med granatæble og blåbær. Det eneste der måske manglede var et blødkogt æg, men jeg var nu alligevel mægtig mæt og tilpas efter sådan en omgang. Køkkenet lignede dog en blodig krigsplads efter mit møde med granatæblet. Selvom jeg elsker granatæbler, så køber jeg dem virkelig sjældent da jeg endnu ikke har fundet en smart med at fjerne kernerne på . Derfor sprutter det altid til højre og venstre med granatæble juice... Suk! Verdens mest bøvlede frugt!

I dag er min søster og jeg også sammen, da vi skal op og træne! Vi har nemlig regnet ud at den mest effektive måde at komme at komme i form på, er at lade vores konkurrencegen tage over imod hinanden og så ellers bare give den gas sammen. Aaaah... Intet som lidt konkurrence mellem søskende(på den gode og kærlige måde) (;

Speaking of konkurrence! SÅ har jeg trukket vinderen af Dedegumo konkurrencen ved hjælp af "scrolle-op-og-ned-med-lukkede-øjne"-metoden, og det blev Esther Maria. Jeg har sendt dig en mail. Alle I andre kan helt ekstraordinært få 15% rabat på alle Dedegumo ure indtil d. 9 marts med koden: fashion15. Er I i tvivl om noget med remme og størrelser, kan I altid skrive til de danske distributører bag Dedegumo(shop@dedegumod.dk). De er virkelig søde og hjælpsomme! (: