Min Søndag

DSC_1261 DSC_1303DSC_1272DSC_1325//Jacket: Massimo Dutti (similar HERE)/Sweater: H&M Man (Similar HERE)/Jeans: Dr. Denim (HERE)/Bag: Balenciaga (HERE)/Boots: Friis & Co. (HERE)/Necklace: Blond Accessories / Watch: Michael Kors (HERE)/Ring: Pernille Corydon (HERE)// I dag vågnede jeg lidt over otte og var helt lysvågen på trods af, at jeg ellers var i byen igår. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været oppe så tidligt på en søndag! Det der 'vintertid' er altså ikke værst omend det nu er endnu tidligere mørkt... Anyhow, al den ekstra tid blev brugt på at være en af de første i Netto, så jeg kunne lave lækker detox brunch til Marck og jeg. Mmmh! Er begyndt at blive ret så glad for det detox, for det er egentlig slet ikke så slemt!

Derudover har jeg arbejdet på et spørgeskema til tonerne af Mads og Monopolets podcast fra igår. Det er altså sjovt at lytte til hvordan folks dilemmaer bliver vendt og drejet - glemmer aldrig da de engang diskuterede om hvorvidt en dames afrikanske mand måtte lave suppe af hjemløs kat fordi det var hans yndslingsspise i hjemlandet. Eller hvordan en dame havde været utro med mørk mand, og efterfølgende var blevet gravid uden at vide om hendes hvide kæreste og eller mørke mystery man var fader til barn. Så virker ens trivielle hverdagsproblemer lidt pludselig ret overskuelige...

Billederne iøvrigt fra forleden, hvor jeg hurtigt fik Mie Dina til at skyde et par billeder mig. Det blæste en halv pelikan der på Nyhavn, men selvom mit høj sidder i verdens højeste 'Cow lick', er jeg begejstret for Mies fotokundskaber. Hun kan altså urette magi med et kamera!

I morgen holder jeg iøvrigt DETOX DAG - som betyder at hele dagen kommer til at handle om min detox uge. Det drejer sig om tre indlæg, så gider I slet ikke at læse om sådan noget, er bloggen nok ikke det bedste sted at være i morgen :)

PicMonkey Collage//Jacket HERE/Sweater HERE/Jeans: HERE/ Watch: HERE//