Min samling af guldsmykker

DSC_8171 DSC_8175 DSC_8184Photo credit: Frederikke Egel Efterhånden er jeg nået frem til en samling af guldsmykker, som jeg rent faktisk er tilfreds med(stort ord at bruge, for det bliver man vel aldrig, men I ved...), og langt de fleste af smykkerne, er faktisk dem jeg har på her. Det skyldes helt sikkert, at jeg er begyndt at fokusere på kvalitet fremfor kvalitet. Jovist, smykkerne i H&M er afsindigt pæne når de hænger der og glitrer side om side til maksimum 49.95kr. Men let's face it. De er flotte i 14 dage, men så før man ved af det, er de irrede, har mistet farve og smitter af. Så er de bare ikke så pæne mere...

Nyeste smykke til samlingen, er den fine "Copenhagen" halskæde fra Carré. Er det ikke smukt? Jeg har selv designet det, således at det er en kombination af guld og sart rosa sten. At bringe lidt farve ind i stenene, gør det efter min mening lidt mere ungdommeligt og 'laid back', end hvis det havde været guld med hvide sten. Kan I følge mig? Det lille Dog tag er en gave fra min kæreste, og det er kæden også. Begge er købt hos en guldsmed, og er i 14 karat, men jeg har prøvet at finde et lidt billigere alternativ til jer, som stadig er i god kvalitet :) Anyways, nedenfor kan I finde smykkerne eller nogle der ligner:

Halskæder:  guldkæde med grønne sten: Pernille Corydon(her) guldkæde med Copenhagen vedhæng: Carré(i butikkerne snart) Guldkæde med dog tag: Juvelér (lignende her)

Armbånd:  H clic armbånd: Hermes (her) massivt guldarmbånd: Pernille Corydon(her) Perle armbånd: Stine A(her) Ur: Michael Kors(her)

Ringe: Rund guldring: Pernille Corydon(her) Massiv ring: Pilgrim(lignende her)