Just booked a trip to Thailand!!

DSC_0542 DSC_0608 DSC_0630//Jacket: Reiss/ Jeans: 2ND ONE/ Shirt: Mango/ Shoes: Mango(similar here)/ Bag: Balenciaga/ Bracelet: Pandora/ Watch: Michael Kors// I dag har jeg ligget syg det meste af dagen, ikke sådan rigtig "jeg-kan-slet-ikke-røre-mig"-syg, men mere sådan en irriterende form, hvor man ikke rigtig ved hvad vej det vil gå. Sådan er det faktisk næsten altid med mig, og det er derfor aldrig helt okay at lægge sig syg. Men ikke desto mindre gjorde jeg det i dag, for mine kollegaers skyld da de jo ikke nødvendigvis er beriget med et killer immunforsvar.

I løbet af dagen blev det dog lidt bedre, og jeg fik derfor bestilt flybilletter til Thailand. Jeps! Thailand! Min søster og jeg besluttede at når vi alligevel er i østen, kan man jo lige så godt smutte en tur til Thailand, som jo praktisk talt er lige rundt om hjørnet fra Hong Kong... Eller sådan næsten da. Så den ellers planlagte uge er blevet forlænget til to uger, hvilket jo slet ikke er så tosset! Turen går iøvrigt til Phuket, så hvis I har nogle tips der til er jeg virkelig taknemmelig :)

Nu vil jeg smutte igen... Jeg har fået nyt legetøj(og det er på ingen måde så kinky som det lyder), så nu skal resten af aftenen gå med det. Kan I have det skønt! :)