Julegaveønske + 20% ASOS rabatkode

image1xxlFind jakken HER Jeg er afhængig af jakker, som mange andre piger er afhængige sko. Måske det har noget med klimaet i Danmark at gøre, hvor man langt det meste af året er nødt til at rende rundt i store jakker? Anyways, så er det snart så galt at jeg er begyndt at opbevare nogle af alle mine jakker ved min søster. På den måde kan hun også få lidt ud af min mani, og jeg kan med god samvittighed købe nye. Smaaaart!

Den nyeste, jeg overvejer at udvide min samling med, er denne SMUKKE faux fur jakke fra ASOS, som til forveksling ligner en ægte pels. Den er iøvrigt sat ned med over  50%, men er stadig lidt pebret... Dog er der yderligere 20% at hente med koden "DECEMBER20", og så er det lige pludselig en rigtig fin pris for sådan en jakke. Jeg håber håber hååååber at et venligt familiemedlem ser denne post! Haha!

Well, nu har jeg et speciale der kalder. Det har kaldet hele dagen, men jeg har lykkeligt ignoreret ved at skrue højere og højere op for julemusikken... Nu kan den nok bare ikke trækkes mere. Suk...