Inside the orange box

DSC_8573 DSC_8577 hermes clic bracelet Som der rigtigt nok blev gættet på, var det et Hermes armbånd, der gemte sig i den orange æske. Jeg har ønsket mig et i evigheder, og da armbåndet på grund af kursen var cirka 400kr. billigere end i Danmark, ja så slog jeg altså til! Min søster købte et i guld med hvid, og vi har allerede planer om at købe et i sølv også - når der vel og mærke er blevet sparet op på ny :)

Men hvorfor filan så lige give 3600-something kroner for et enkelt armbånd? Det er et spørgsmål jeg førhen tit har stillet når andre har flashet deres dyrere køb. - Det er jo hvad en charterrejse koster på tilbud, og der kan immervæk også være en del high street shoppeture eller byture for de penge!! Med alderen har jeg dog lært at værdsætte et klassisk item - det giver glæde på en anden måde og i længere tid. Jeg bliver for eksempel stadig glad af at hive min Balenciaga taske frem, hvorimod dem fra H&M, hurtigt er røget bagerst i skabet eller videre på loppemarked. Derudover har jeg fravalgt charterferien i år - jeg mener hvorfor rejse til syden når det har været så varmt? - og når jeg endelig er byen, drikker jeg ikke så meget, hvilket giver billige byture. Så det jeg vil frem til er, at det er et spørgsmål om prioritering, som alderen nok har gjort mig bedre til at forstå og værdsætte. Der dog stadig impulskøb, fejlkøb og sanseløse shoppeture - der er bare kommet færre af dem. Halleluja for det!

Jeg er nu super nysgerrig i forhold til jer. Hvordan shopper I? Udelukke high street eller sniger der sig også et par luksus items ind i ny og næ(og i så fald hvilke?)?

English recap: Look what I bought! As you might have guessed the orange box contained the popular Hermes clic bracelet. I am totally in love with it and it is by far one of the best things I've ever bought. A true classic item <3