Indretning på udsalg

a9bb3eabd48229af5b47f205ec455625Source: Pinterest Cirka to gange om året går jeg helt bolig-amok, og det er som regel lige efter jul - hvor alt julepynten er taget ned, og lejligheden føles tom - samt når sommeren går på held og lejligheden skal føles hyggelig. Som I nok kan høre, så kribler det lidt i fingrene for at købe fine ting til lejligheden 'as we speak', og især når hele mit Pinterest feed BOOMER af lækre interiør billeder. Suk, gid man også lige kunne købe en større lejlighed nu vi er igang!

anyways, har I det på samme måde som jeg, så har jeg samlet lidt webshops, som er mine favoritter når der skal shoppes indretning på nettet. I det mindste har de også udsalg, så man ikke bliver helt ruineret... Eller.... ;)

Ellos (som lige nu har sat alt ekstra 20% ned) Bahne Stilleben Luxoliving

Alternativt kan man købe en masse stedsegrønne planter, det giver sådan en dejlig forårsstemning. Nu har jeg også øvet mig på at holde planter i live, ved kun at dræbe 1 ud 6 planter på et helt år! - Okay okay.. de fleste er kaktusser og sukkulenter, men det føles som det helt rigtige tidspunkt at gå til næste 'level' med planterne.