// Guldsmykker //

DSC_7216 DSC_7223 DSC_7227 SOMMERFERIE fra i dag! Hvor er det bare lækkert, og nu venter kun specialet. Det er på en måde rigtig dejligt, men også vildt skræmmende for alle de spørgsmål jeg har gået med de sidste mange år som studerende, er tættere på en nogensinde på at blive besvaret. Hvad kan jeg egentlig? Hvem vil ansætte mig? Hvad hvis det er det forkerte erhverv, jeg har uddannet mig til?

Jeg vil prøve på ikke at tænke på det lige nu og her. For der er heldigvis lidt tid endnu, og nu skal der altså lige slappes lidt af og nogle af de ting, jeg har udskudt i evigheder, skal gøres. For eksempel gik jeg direkte hjem i smykkeskuffen og ryttede ud i den. Tal lige om overskud ;) Det er jo helt vildt, så meget man får samlet sammen af underligt nips! Alt blev barbaret ned til benet, så der nu kun er det vigtigeste tilbage. Det meste i guld er dog blevet, for det er jeg blevet super glad for! Seneste skud på stammen er guldhalskæden med den lille hugtand. Den er simpelthen så fin! Og så kostede den kun 30kr. i Gina Tricot. Ellers har I vidst set det hele før. Har I ikke købt de latterligt billige perleøreringe fra Ebay, så se lige at få det gjort. De er SÅ pæne! I kan læse mere om dem I mit indlæg HER.

Affiliate link: //Michael Kors ur (find det HER)/Julie Sandlau Perleøreringe(similar HERE)/ Gina Tricot Claw halskæde(similar HERE)/ZÖL Armbånd(Similar HERE)/ Carré lang kæde ørering(similar HERE)/ Ebay Perleøreringe//