Get the look

getthelook//1 Jacket Fillipa K HERE / 2 Mange Sweater HERE/ 3 ASOS boot HERE/4 Aviators HERE/ 5 ASOS Beanie HERE/ 6 Wolford Stockings HERE/  7 J. Lindeberg Sweater on sale HERE// Apropos kinesernes præferencer igår, så er der her en lille "Get The Look" collage. Ikke fordi jeg regner med at imponere mange kinesere med dette look - det er jo alt for sort/hvidt - men fordi jeg selv var ved at falde ned af stolen af begejstring, da jeg så det :)

Det er på samme tid både sporty og ladylike, hvilket jeg ellers synes kan være lidt svært at balancere imellem. Men det her, er bare spot on! For at ramme looket, har jeg prøvet at finde lidt udsalgsfund, dog uden at gå på kompromis med kvaliteterne og prisen. Så nogle af fundende er lidt dyrere. Dog er der tunikaen fra Fra Mango, som jeg købte i efteråret, og siden da har været et hit i min garderobe. Den går til ALT, både uden noget over, og under striktrøjer. Den er lige nu sat ned til 179kr. HER og I kan se den 'in action' her. Virkelig et kup. Kan I li' looket?

Iøvrigt tusind tak for al jeres ros til indlægget igår. Det var også ret sjovt at skrive, så det var skønt at I kunne li' det! Nu vil jeg smutte i biffen og se Hobitten, kan I have en dejlig aften.