Five O'clock somewhere // tip om en konkurrence

DSC_0345 DSC_0353DSC_0350 Denne weekend byder på absolut ingen drinks eller festligheder(selvom det ellers kunne være rart), for der er nemlig en deadline på mandag i forhold til mit speciale og så går det bare ikke at have tømmermænd hele weekenden. Sidste weekend derimod var lidt mere sjov, da min søster og jeg som sagt fejrede offentliggørelsen af vores projekt. Det blev til to lækre cocktails, blandt andet den her oh-so-yummy-drink, der er en lidt forsimpelt udgave af en Singapore Sling!

Den består af:  2cl. Cherry Heering 3cl. appelsin juice 3cl. Danskvand

Afkøl glas med isterninger, hæl dernæst Cherry heering op i glasset. For at skabe en fin overgang mellem de våde varer, hældte jeg forsigtigt appelsinjuice ned langs glaskanten, og til sidst danskvand på samme måde.

Min søster lavede en anden drink, hvor I faktisk kan vinde alle ingredienserne til den henne på hendes blog. Den var også syygt god, og der er gode vinderchancer, så skynd jer hen og deltag HER! Konkurrencen slutter vidst i morgen, så det er med at være hurtigt hvis I vil vinde et komplet cocktail sæt til næste weekend :)