// Fake hair dont care //

DSC_5846UnavngivenHej med jer,I går havde jeg lige en lille ufrivillig blog fridag, for besøget hos istedgades hæseste extensions dame trak lidt ud.... Nu er det jo ikke første gang, at jeg får lavet extensions i istedgade, men det man skal vide er, at tingene fungerer på en lidt anden måde end normale butikker - Bla. prutter man om prisen. Sidste gang besøgte jeg Afroshop, men ville gerne lige undersøge markedet - I ved, se om priserne er bedre andetsteds. Sweety's Hair Shop ligger lige overfor, og jeg havde knapt nået at sætte foden indenfor døren før jeg sad i stolen, i et rum fyldt med hår, hårprodukter af uvis oprindelse og reggae musik buldrende ud af højtalerne. Lesson learned: Når først man går ind i en extensions shop, kommer man ikke ud igen uden extensions på! Ejeren af shoppen, som jeg aldrig fik navnet på, men lad os kalde hende Sweety, var på én og samme tid en spøjs og hyggelig umiddelbar dame.

Hun skulle nok matche prisen jeg havde fået ved Afroshop, og var desuden meget bedre end dem og nårh ja; hun havde skreget så meget under en hyggelig sammenkomst med hendes mand, så jeg måtte undskylde at hun var lidt hæs. - Så var stilen ligesom lagt, Sweety og jeg var med ét kommet lidt tættere hinanden  og jeg forsikrede hende om at det var helt okay at hun ikke kunne snakke så meget! Resten af sessionen foregik derfor lidt i stilhed, hvilket egentlig passede mig helt fint. Til de buldrende reggae toner fik jeg 1,2,3 baner flettet ind i håret, og to pakker extensions i. Mindre kunne sikkert have gjort det, men jeg elsker bare tykt hår! Sweety elsker iøvrigt også tykt hår...

Anyways, 2 timer senere var jeg færdig og de omkringliggende frisører havde ikke tid til at klippe håret til(jeg vil have en rigtig frisør til at gøre det), så resten af dagen i går, og hele dagen i dag har jeg rendt rund med ekstremt langt, uklippet extensionshår. Det er sgu lidt en dræber, så det må der gøres noget ved i morgen. Men alt i alt, er jeg super glad for at have mit lange, tykke hår tilbage - også selvom der lige skal justeres lidt på min hårfarve og længde. Det skal nok blive godt!!

Sidst men ikke mindst, fortjener Sweety sgu et lille shout out! I kan finde hendes Facebook side her