En tidlig julegave - X by Trollbeads

DSC_1875 DSC_1880En lille julegave fra X by Trollbeads til mig. Eller faktisk har jeg selv designet det, da jeg for et par uger siden var inde forbi butikken på strøget og sammensætte mit helt eget armbånd. Jeg havde i forvejen kigget lidt på hjemmesiden for at finde frem til, hvordan mit armbånd skulle designes, men da jeg stod i butikken blev det helt anderledes haha! Alle de valg... Anyhoodles, så synes jeg det er lidt fint med samspillet mellem bronze og sølv samt de forskellige betydninger hvert link har. Jeg har gjort det meget personligt med blandt andet kærlighedens bånd(det der ligner en lykke), Spontanitets charm, fordi det kunne jeg godt bruge noget mere af istedet for at overanalysere alt, og en lille lykke edderkop. Åh jo, og så et snebolde charm - det yderst til venstre - som ikke har nogen decideret betydning, men som bare er helt igennem pænt.

X by trollbeads er nemlig små led, som man kan sammensætte på kryds og tværs, og ændre over tid som man får udvidet sin samling. Eksempelvis har jeg nogle sorte charms liggende fra en pressemiddag for et års tid siden, som jeg kan sætte ind i armbåndet og dermed skabe et helt nyt design.

I kan se mere til mit armbånd lige HER, som har fået sin helt egen plads på X by Trollbeads hjemmeside ved siden af Caroline Blomsts armbånd. Mit armbånd og jeg er lidt starstruck, og beæret over det fine selskab :)