Ecco Outfit // Vind en taske

DSC_0132DSC_0158DSC_0110DSC_0193//Shoes: Ecco/ Bag: Ecco/Blazer: My Mynt (HERE)/ Blouse: Second Female (Similar HERE)/Jeans: Diesel Skinzee high (HERE) Watch: Michael Kors(HERE)/jewellery: Carré(HERE)//

Mine Ecco indlæg har fået en signatur 'pose'(se bare her). Den hedder "let-på-tå"-posering, og kan kun mestres i 'pretty awsome shoes'. Det må man altså sige at de her Ecco Touch 15B er, og jeg var derfor ikke et sekund i tvivl da Ecco spurgte om jeg for fjerde gang ville blogge om deres sko. Oh yes. Jeg synes at Ecco gang for gang skaber stærkere kollektioner, og med Ecco Touch 15B, må man sige at de fuldstændig har camoufleret at det rent faktisk er fodformede sko.

For ja, de er altså fodformede er det er sagt med en 100% positiv klang, for jeg var virkelig flyvende da jeg susede rundt til hele 4 forskellige aftaler i byen igår. UDEN nogen former for gener. Overhovedet. Modellen er inspireret af den populære Chealsea sko og det er en genial efterårssko, hvilket også var inspiration til outfittet. Så ja, det var lidt for varmt med alle de lag, men de fortjente at blive vist i deres rette element. Som en lille bonus info til de af jer som ikke kan lide lak, så findes Ecco Touch 15 også i læder.

Vidste I iøvrigt at Ecco også laver herre lækre tasker? Nåm, det gør I så nu. Og som en lille treat til jer, så er der ét styks clutch på højkant af den I ser på billedet. Vi snakker for 1100kr. ren lækkerhed i blødt okseskind skind venner!

Sådan vinder du: Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive et "<3" til dette indlæg. Har I lyst til at følge mig på enten Bloglovin, Facebook eller Instagram, vil jeg blive super glad! Men det er ikke et krav :)

Vinderen findes d. 25 september!

Sponsoreret indlæg