Ecco Ballerinaer

DSC_0294 DSC_0300(Dette indlæg er lavet i samarbejde med Ecco)

Nu har lavet indlæg i samarbejde med Ecco en del gange, og nu er der skisme endnu en nyhed at præsentere jer for. Forleden bumpede de her Ecco Touch 15 indad døren - et par helt igennem hverdagsagtige sorte ballerinaer, og hvem har ikke det i sit klædeskab, kan man spørge?! Forskellen her er så bare, at når der står Ecco på skoen, er de forbundet med god komfort og lækker kvalitet. Noget som mit voksne, modne jeg, bliver helt vild i varmen over at høre. Ja hvem gør ikke det, spørger jeg bare?

Særligt ballerinaer, har en tendens til ikke at støtte særlig meget, synes jeg. Mine fusser bliver ihvertfald hurtigt ømme, og samme gælder for ryggen, der ikke synes det er det fedeste med alle de stød det giver, når der intet affjedring er i fodtøjet. Hvis jeg kender Ecco ret, så er der taget højde for det, ligesom der var med mine Ecco Sculptered - det var jo som at gå i sneaks. Meeen, jeg lover at gå en lang tur en af de kommende dage, og dermed tjekke komforten ud selv. En anden ting jeg også glæder mig til, er at style dem. Sorte ballerinaer er ikke verdens sværeste job, men med de høje temperaturer vi har i øjeblikket, bliver det skønt med mere let fodtøj!

I forbindelse med foråret, har Ecco i øvrigt lavet en lille kompliments app på Facebook, hvor man ved hjælp af få ord kan få sendt nogle søde komplimenter afsted til ens veninder. Der kommer mere info om den i et senere indlæg, men indtil da kan I selv tjekke den ud her :)