Cocktails en masse(på en onsdag)

I sidste uge havde jeg en hel del på tapetet, lidt for meget faktisk, men det er bare pokkers svært at sige nej til sjove ting når alternativet er at læse op til eksamen. Anyways, ugens højdepunkt var helt sikkert en lille lyn-bartenderkursus, som gav fornyet respekt for bartendere. HOLD OP det er svært, men godt nok også sjovt. Det er jo lidt som at lave god mad, hvor mængden og smags nuancerne virkelig skal gennemtænkes. Vi var et par blog-piger, som skulle dyste mod hinanden, i kampen om at vinde et middag for to på UMAMI. Jeg ville virkelig gerne vinde, men jeg tror at 3 cocktails forinden jeg skulle bag baren, havde gjort mig lidt for overmodig haha! Præmien gik til Christina, som havde lavet drinken "Cherry Berry"(den kan I finde opskrift på HER).Vi fik også præsenteret for en Cherry Heering Sour, som jeg fik filmet en lille tutorial af. Det var mest til egen brug, så kvaliteten er ikke super god. Men man forstår nok essensen :) Med en god onsdagsbrandert kl. 14.30 om eftermiddagen, tog vi videre på Grill Royal og fik Moules Frites og senere til Julie Sandlau Event. Julie Sandlau er iøvrigt en mega sej iværksætter og mega meget power kvinde, så jeg gik virkelig inspireret derfra!

DSC_6436Natalie og Mie dyster bag baren!

DSC_6446Min drinks, "Ginger Ninja" med asiatiske noter(bilder jeg mig ind... Den smagte af cola uden brus), og Cherry Heering Sour som I kan finde guide til i videoen nedenfor.

[youtube uP9eqgqGLsU 930 720]

DSC_6454

Videre på Grill Royale... Vi nåede lige frokostilbuddet, som var Moules Frites for 100kr. Det er normalt en genial spise. Bare ikke efter 5 cocktails - hold op, hvor blev jeg dårlig. Så hellere en burger! Hah!

DSC_6455Om muligt de bedste fritter i København og dertilhørende mega a-okay aioli!

DSC_6458Vi nupper da lige et glas rosé også....

DSC_6463Smukke ringe fra Julie Sandlau!

DSC_6470Et Fasion Fund leger med Julie Sandlau Ringe....