Clean - Warm Cotton

DSC_0280DSC_0276DSC_0281Kan man andet end at elske CLEAN duftene? Når jeg er i Magasins parfumeafdeling, er det altid dem jeg går hen og prøver - (Jeg prøver altid mange på én gang, så jeg kommer til at dufte af et helt parfumeri tsk tsk...) - og i efteråret blev det da også til en den perfekte efterårsduft. For et par uger siden kom den her med hjem, som sammen med Fresh Laundry, nok er mine ultimative favoritter! Warm Cotton dufter af nyvasket tøj, blomster, solskin og renhed. På Cleans hjemmeside står der også at den dufter af rav, og her er det min lille blondinehjerne sætter ud; Jeg anede ikke, at rav havde en duft, men  hvis det er tilfældet, så dufter det pokkers godt!

Cool Cotton er vidst også ret populær, men jeg kan godt lide at Warm Cotton er en smule mere varm og afrundet i duften. Det er vidst en smagssag, men alle CLEAN parfumerne er ihvertfald anbefalesværdige, så giv dem lige et lille snif næste gang I kommer i nærheden af Magasin eller Matas.

Jeg har engang imellem tænkt over, at parfumer vel nok siger noget om den person, der bærer den. Det passer ihvertfald meget godt på mig; I mine tidlige teenage år var jeg mest til de frugtige dufte(det er jeg til dels også stadigvæk), da jeg ville være business'ish i starten af 20'erne blev det mere modent og tungt og nu går jeg tit efter det simple både hvad angår indretning, livet generelt og mode. Her passer mit valg af parfume vel meget godt ind?! Det skal så lige siges, at hvad jeg er til også kan svinge let efter mit humør, anledning og årstid. Men kan I følge mig?

Har I en favorit parfume?

//I am madly in love with CLEAN perfumes and last autumn I bought my first CLEAN scent. Last week i bought my second and this time it was my favorite, Warm Cotton. It's sooo amazing - the scent is like freash laundry, soap, flowers and sunshine - all at the same time. Promise me to try it out next time you visit your local perfume supplier//