Beauty //September Face Faves

DSC_0118 DSC_0126Hej piger!I har måske lagt mærke til at jeg ikke har blogget helt som meget, som jeg ellers har gjort på det seneste, og det skyldes at jeg lige havde brug for lidt tænketid. Nogle gang får jeg spat over min egen blog, og synes at alt skal laves om! Pt. overvejer jeg at få indsat en sidebar, så billeder og indlæg - efter min mening - bliver mindre og mere overskuelige. Hvad tænker I om det?

Anyways, mens jeg går og overvejer skal I ikke snydes for lidt beauty lir! Jeg har nemlig samlet nogle af de favoritter, jeg vil gå efteråret i måde med. Mit ansigt bliver nemlig altid super tørt om vinteren, men i år er jeg på forkant. Udover at jeg snart skal have min anden AK peeling ved Akademiklinken (meget mere om den vidunder behandling snart!), så har jeg også lidt andre sager at forebygge med.

Clarisonic Aria Facial Cleanser: Den her bandit fik jeg lov til at teste for et par uger siden, så vi kører på anden uge, og jeg kan allerede mærke kæmpe forskel! Børsten fungerer lidt ligesom en elektrisk tandbørste til ansigtet og den fjerner ALT snavs og små ujævnheder. Jeg har meget mindre porer, og så føles det bare rart at alle urenheder kommer væk. Jeg bruger den i tillæg med min sædvanlige beauty rutine, sammen med min Pure Radiance Cleanser.  I skal seriøst ønske jer en Clarisonic!

Pure Berry Toner: En favorit fra Akademiklinken, som jeg bruger efter jeg har brugt Clarisonic. Den lukker porerne så alt det snavs jeg lige har fjernet, ikke kommer tilbage. Pure Berry toner har været en favorit længe, og jeg tror at hvis jeg kun måtte vælge et beauty produkt resten af mine dage, ville det være den :)

EOS lipbalm: Den her lille fætter lå i en goodiebag for noget tid siden, og udover at være rigtig dekorativ, så holder den mine læber fugtet i lang tid. Ligesom med ansigtet, så har jeg tendes til tørre læber om vinteren(selvom det er blevet meget bedre efter jeg fik restylane!). Kan læbepomade, som allerede fast er med i tasken.

DAY Maximal Sense spf 50: Endnu et Akademikliniken produkt, men jeg kan simpelthen ikke gøre for det. Jer der har prøvet produkterne ved, at hvad jeg taler om. De er bare pisse gode og gennemarbejdede. Den her solfaktor creme kom ud ret sent på sommeren, men det gør nu ikke så meget for mig, for jeg er begyndt at gå med solcreme året rundt i det man bliver udsat for UV stråler året rundt. Det gode ved den her er, at man fint kan ligge den under sin egen makeup, og så har den anti age effekt og beskytter mod frie

Har I et favorit produkter til ansigtet? :)