Beauty // Bedste behandling mod bumser, pigmentforandringer og fine linjer

unnamedNår en ansigtsbehandling lyder for god til at være sand, er den det som regel også men ikke desto mindre er der også de få undtagelser, som er værd at skrive om, og dele med andre. Sådan har jeg det med den nye Mandelic peel, som jeg prøvede på Akademikliniken for en lille måned siden. Det var nok et af de bedste boost min hud har fået længe, og jeg glæder mig lidt til at komme hjem fra ferien og få næste behandling, så min hud i ansigtet kan komme på rette spor igen efter lidt for meget smog i Shanghai, drinks i Hong Kong og Sticky rice i Phuket ;) Som med alle nye behandlinger, jeg prøver ved Akademikliniken, har jeg opstillet indlægget i mindre afsnit, for at gøre det mere læsevenligt - så here it goes ;)

Hvad gør behandlingen?  Mandelic peel er på få år blevet ret kendt i mange andre landre end lige Danmark, blandt andet i LA(wonder why), hvor det også bliver kaldt en "Lunch-time-peel", da den let kan ordnes i en frokost pause. Den er nemlig sindssyg effektiv, og skal kun sidde på huden i cirka 1-2 minutter. Det lyder af kort tid, men den ér super effektiv. Mandelic peel giver synligt friskere og strålende hud allerede efter én behandling og en hudforyngende virkning efter 3-5 behandlinger.

Hvad fik jeg lavet?  Som altid på Akademikliniken, bliver man mødt i receptionen, og er man der i god tid, bliver man også budt på kaffe og thé. Daria, er ekspert i ansigtisbehandlinger, og der er derfor hende der står for Mandelic peel behandlingen. Når det er min tur, bliver jeg ført ind i et dejligt lunt lokale, og op på en briks hvor jeg får lov til at lægge mig til rette med et tæppe over mig, og et fikst hårnet på hovedet ;) Først renser Daria min hud(med Pure radiance cleanser), og plukker mine øjenbryn. jeg ved ikke om det er en ekstra service eller om det blot er fordi hun får medlidenhed med mig over, at de altid stritter ud til høje og venstre haha! Dernæst får jeg Mandelic peel på, og den lugter mildest talt af gammelt permanent vand lige når den kommer på, men det hører heldigvis op efter kort tid! Når den har været på, renser Daria huden endnu en gang, og smører derefter en rigtig lækker fugtmaske på(den fås faktisk også på shoppen lige HER, og kan anbefales til alle der lider af vintertør hud - jeg har den, og elsker den;)). Så bliver huden renset igen, hvorefter man får Pure recovery creme på, for at huden kan blive yderligere beroliget efter behandlingen.

Som I kan høre, er mange af de samme produkter der bruges under behandlingen noget man selv kan købe til privatbrug, og det synes jeg giver et godt billede af, at Akademiklinikens produkter er så effektivt virkende, at de også bruges til professionelle behandlinger.

Hvilke resultater oplevede jeg?  Min hud har jo været i kærlig behandling ved Akademikliniken igennem et års tid nu, og jeg er derfor sluppet af med en lang række hudproblemer herunder uren og meget ujævn hud. Så jeg havde ikke store synlige problemer, som jeg ville kunne vise før og efter billeder af(det kan I dermod finde HER).

Dog har jeg stadigvæk tendens til åbne urene porer og pigment forandringer, og det er dem jeg kunne se en forandring i forhold til. Allerede efter den første behandling var flere steder i mit ansigt helt glat og jævnt uden disse urenheder, og mine pigmentforandringer syntes også mindre tydelige. Det rigtigt synlige resultat kommer selvfølgelig først efter yderligere 2-4 behandlinger, men bare det at det gav en mærkbar bedring efter første gang, gjorde mig overbevist om at det er en peel, der er værd at dele skrive hjem om. For jeg ved at en del døjer med hudproblemer, og i nogle tilfælde er det altså ikke nok bare at bruge en god ansigtscreme. Tavlen skal først "hviskes ren", og der er Mandelic Peel et rigtig godt bud.

Behandlingen og hjemmepleje af huden skal dog holdes ved lige for at resultatet  er vedvarende. Huden er en levende organisme, som skal plejes og det har jeg ihvertfald lært vigtigheden af :)

Hvem kan bruge behandlingen?  Mandelic Peel anbefales til alle hudtyper, men er især effektiv overfor akne plaget hud, solskadet hud, fine linjer og hvis man har pigmentforandringer. Jeg ved at flere også bruger den som en mild foryngende behandling før de skal giftes for at fremstå for sin aller bedste side, så den er altså for alle! :)

I kan læse mere om Mandelic Peel HER.

BeautySimone MoelleComment