ASOS udsalg

asos//Pinstripe Blazer HERE/Shirt HERE/ Denim Dress HERE/ Denim Shirt HERE/ Leather Jacket HERE/ Blue Jeans HERE/ Dress HERE/ Black Denim Jeans HERE/ Jacket HERE// Godaften piger! Pyha, jeg opdagede at ASOS har udsalg med op til 50% rabat tidligere i dag, og det blev lidt af en tidsrøver. Jeg fik gemt tonsvis af lækre ting, og udvalgte det bedste her til collagen, men nu da jeg her til aften ville bestille de sorte jeans, er de selvfølgelig allerede blevet udsolgt. suk! Så det er altså med at være hurtig med de mest populære ting. Men kan I ellers se temaet i collagen? Jeg går efter de gode basisfarver, som hvid, denimblå og sort - det går man sgu ikke helt galt i byen med.

Marck har lavet aftensmad til mig, så jeg vil hygge mig med det og finde noget andet end de jeans. Kan I have det skønt indtil vi ses i morgen (:

Dette indlæg indeholder affiliate links, og hvis du ikke har lyst til at støtte bloggen gennem adlinks, kan du klikke dig videre til ASOS udsalget HER - det link er ikke et adlink.