Ansigtsbehandling på Akademikliniken

For et par uger siden var jeg forbi Akademikliniken, da jeg grundet en stresset periode, var kommet lidt ud af min beauty rutine hvad angår fugt til hud og ansigt. Jeg havde nok været lidt for sløset i en måneds tid, og med det omskiftelige vejr oven i hatten, havde jeg fået ekstrem tør hud og urenheder hist og her. Det kunne dog på ingen måde måles med min huds tilstand før jeg begyndte at komme ved Akademiklinken, men når først man har haft babyblød hud en gang, bliver man hurtigt glad for den følelse. DSC_5984//Hudanalysen viste pigmentpletter og solskader primært omkring øjne, næse og mund//

Jeg havde bestilt tid til min sædvanlige Diamant slibning med efterfølgende Oxygen lift, men først fik jeg lov til at prøve Akademiklinikens nye hudanalyse maskine. Det er en maskine, som i løbet af få minutter giver en grundig analyse af din huds tilstand, hvorefter Akademiklinikens behandlere  målrettet kan give den mest optimale behandling samt tilbyde de aller bedste produkter til lige netop din hud. Sådan en analyse koster 300kr. så det er lige til at overkomme. En ting der næsten ikke var til at overkomme, var til gengæld den tilstand min hud var i. Før jeg startede ved Akademikliniken, var jeg ikke god til at bruge solcreme. Det er blevet bedre nu, men alligevel glemmer jeg det i ny og næ. Vidste I at man helst skal bruge solcreme året rundt??

Min dovenskab har givet mig pigmentpletter og solskader, hvilket de almindelige behandlinger ikke kan rette op, så til vinter har jeg planlagt at få det fjernet med laser. Det burde kunne tage det! Men nu vil jeg altså advare jer om, at passe lidt bedre på jeres hud end jeg har gjort!

DSC_5976

Min Diamant slibning og Oxygenlift gjorde virkelig underværker, og min hud har virkelig strålet væsentligt mere efter jeg fik det lavet. På hudpleje fronten fik jeg også suppleret lidt op med en ny berry toner(virkelig et musthave hvis man er førstegangskøber af Akademiklinikens hudpleje produkter) og en Orange peeler. Jeg fik en gang sagt at Akademikliniken ikke har en peeler, men det har de altså og nøj, hvor er den GOD! Jeg bruger den 1-2 gange om ugen, hvilket forhåbentligt kan gøre at jeg ikke behøver få lavet så mange hudbehandlinger fremover. Og så giver den bare en fantastisk glød til ansigtet. I like. Jeg mangler dog lige en AK-peeling for at komme helt til bunds i de tørre plamager i kanten af ansigtet. Det er en behandling jeg ikke har prøvet før, så det bliver super spændende! Den skal jeg nok berette mere om når det er :)

DSC_6925//Orange Peel og Pure Berry Toner//

I må iøvrigt endelig sige til, enten på mail eller her i kommentarfeltet, hvis I har spørgsmål vedrørende alle skønhedsbehandlinger, Akademiklinken tilbyder. Nu har jeg efterhånden prøvet lidt af hvert, og vil meget gerne hjælpe eller finde den rette som kan :) DSC_6698 //Det færdige resultat(med masser af solcreme i hovedet) :) //

Jeg er en af Akademiklinikens officielle ambassadører, men alle holdninger og tekster er mine egne. Mit ambassadørskab indbefatter jævnlige behandlinger, som jeg beretter om og til dags dato har jeg endnu ikke oplevet mindre end fremragende resultater. Derfor mine varme anbefalinger!