Anbefaling Akademikliniken // Emervel i læberne

DSC_1642Et par dage før juleaften var jeg forbi Akademikliniken for at få lidt mere fylde i læberne. Sidste gang jeg fik Restylane i læberne var i oktober, og for lige at slå en ting fast, så holder det normalt meget længere tid. Forrige gang holdt det næsten et år! I oktober fik jeg bare så lidt i, hvilket jeg var ganske tilfreds med, men der manglede bare en liiiille bitte smule mere fylde da hævelsen var faldet. Det gav min søde behandler, Kirsten, mig heldigvis ret i, og når hun siger det, er det rigtigt. En sjælden gang imellem får jeg nemlig nogle lidt tossede ideer; eksempelvis da jeg blev 25, og var sikker på at jeg på en enkelt nat havde fået rynker om øjnene! I sådanne tilfælde siger Kirsten (heldigvis) hvad hun mener - ikke at hun ikke vil gøre folk plastisk fantastiske hvis de virkelig ønsker det, men hun er utrolig god til at holde folk på rette spor - især når jeg fra start af har sagt, at alt jeg får lavet skal se naturligt ud! Det ved I også, se eksempelvis her fra før jeg startede med Restylane - jeg ligner mig selv, men synes selv jeg ser yngre ud(og bedre) den dag i dag. Behandlingen Jeg havde et billede med til Kirsten af det resultat jeg havde forstillet mig, hvilket gjorde at vi arbejdede mere med læbelinjen end selve læben. Det giver, i mine øjne, et endnu mere naturligt resultat da læben som sådan ikke bliver fyldt ud, men derimod strukket lidt. Eller med andre ord, filleren ligges ind i læben men i kanten. Min ene side af læben er desuden en lille smule mindre fra naturens side, og det fik vi ligeledes rettet op på, så der nu er mere symmetri i mit ansigt. Alt i alt fik jeg 8 stik, hvilket kan lyde af meget. Men udover at man bliver bedøvet med tryllecreme, er der også en lille smule bedøvelse i selve produktet, hvorfor det på ingen måde er slemt. Jeg har tilmed taget det uden tryllecreme, hvilket ikke siger så lidt når jeg ellers ikke er glad for nåle. Det er dog forskelligt fra person til person, hvad man ønsker osv. - Man kan også nøjes med langt færre stik, hvis det kun er fylde inde i læben der arbejdes med.

Emervel - mit nye favorit produkt!  Som noget helt nyt prøvede jeg Emervel istedet for den traditionelle Restylane. Emervel er faktisk fra samme firma som Restylane, men med en lidt anden kemisk sammensætning, hvilket gør produktet mere blødt. Det består stadig af vand og hyaluronsyre, som med alle de kendte non-permanente fillers, men fordelingen er anderledes. Allerede efter få timer oplevede jeg en kæmpe forskel i forhold til Restylane. Jeg var nemlig ikke hævet! - Og fra af jer, da følger mig på Instagram, ved I at jeg om nogen hæver op ved sådanne behandlinger. Nogle gør og andre gør ikke, men da jeg åbenbart er en af dem der gør, er Emervel bare sagen. Jeg kunne endda tage på arbejde dagen efter uden være nervøs for om folk kiggede. Som jeg startede med at sige, så er Emervel blødere, hvilket er gør at det skulle holde længere og ikke kan mærkes i læberne. Nu har jeg ihvertfald fundet min favorit filler, der passer til mig, men det er virkelig en smagssag og noget man skal prøve sig frem med. Jeg dog at Kirsten og de andre behandlere har endnu mere viden end jeg, så de kan helt sikkert også hjælpe på vej!

Kom med til event i starten af februar!  Jeg glæder mig nu til at se om Emervel virkelig holder længere, men noget andet jeg også glæder mig til, er at holde et event for jer på Akademikliniken i starten af februar. Invitationen er endnu ikke klar, men datoen er på plads så I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen d. 4 februar. Jeg skal nok poste invitationen lige så snart den er klar, men der er rift om pladserne - sidste gang tog det kun en time - så hold lige øje her på bloggen i løbet af de næste par dage. Temaet denne gang er hudpleje, hvor der vil være live demonstration på en af de mest effektive hudboostere, og jeg vil også snakke lidt om mine oplevelser. Derudover vil I have mulighed for at kunne få svar på alle jeres spørgsmål - både hudpleje, plastik kirurgi og fillers samt botox. Helt gratis og alt sammen i super hyggelige omgivelser med lidt snacks og drikke plus en vældig fin goodiebag. Jeg håber meget på at se en masse af jer (: