Akademikliniken // spar 25%

IMG_4388Hej piger,I får lige en lille servicemeddelelse, som med garanti vil falde i god jord hos de af jer, der er lige så glad for beauty universet, som jeg! Forleden skrev jeg jo om den ansigtsbehandling jeg fik på Akademikliniken, og nu er der altså kommet et ganske fint tilbud ud til alle mine (og de andre ambassadørers) læsere: Lige nu, og i en begrænset periode frem(til 20 juni), kan I få 25% rabat på booking af alle injektions- og hudplejebehandlinger. Så det er altså muligt at få lækre kysseklar sommerlæber, til en vældig god pris! :)

I kan læse om mine oplevelser med hudpleje behandlinger HER og HER, og oplevelser med restylane HER og HER.

Det er værd at nævne, at ved injektionsbehandlinger, så kræves der forud en samtale hos sygeplejerske for filler-behandlinger og ønskes der også botox / kun botox, skal en læge tilse dig inden. Lovgivningen påkræver, at man herefter har 2 døgns betænkningstid, og det holder Akademikliniken. En konsultation hos en læge koster et beløb, som fratrækkes behandlingens pris - så får man bahandlingen koster konsutationen reelt ikke noget.

I kan læse om priser og meget andet på Akademiklinikens hjemmeside HER. Og så er det ellers bare at ringe ind til Akademikliniken på 70 26 30 0, og oplyse om at I har set blog tilbuddet :)