Beauty Video// Photoshopped skin

DSC_5562Hej piger,Som I nok ved, havner der en del beauty stuff til test på min, og mange andre bloggeres dørtrin. Der er med andre ord blevet afprøvet en del igennem tiden, og jeg lover jer at kun de ting, jeg VIRKELIG kan anbefale havner på bloggen til jer - præcis som jeg kun anbefaler de bedste ting til mine veninder. I ved. Nåm, det her er altså en af dem... For hvem kan lige modstå photoshoppet hud og eminent dækkeevne når jordens største bums ellers melder sin ankomst? I har sikkert set videoen af Zombi boy, der får dækket alle sine tattoos(ellers kan I se den HER), og det er altså Vichy Dermablend, der er den mirakuløse foundation bag.

For at I kan se hvad den ellers kan bruges til, har jeg lavet en lille video til jer(be gentle, jeg er og bliver aldrig video producer).

Til looket har jeg først anvendt Vichy Dermablend Compact på alle ujævnheder og under øjnene. Derefter brugte jeg Vichy Dermablend Fluid nr. 1 under øjnene for at forsegle og lysne op, da jeg har dybe øjne, som man siger. Begge foundations blev blendet ud med den her makeup børste. Den er virkelig god til foundations - faktisk den bedste, jeg har prøvet! Til slut anvendte jeg min Youngblood bronzer(den er ret overprized, men også ret god. Brug hvad I har og ellers er vild med) til at markere kindben og pande.

[youtube oQ2p00bYE2c 930 620]