5 ting en windows bruger ikke forstår ved Mac

IMG_4451 //Jacket: 6ks/Bag: H&M/ Hat: Ebay//

Suk! Jeg har lånt min søsters Mac computer i to dage fordi jeg skulle bruge iMovie, og det er så cirka det ENESTE ved Mac jeg synes er let. Som inkarneret Windows fan, er der absolut intet, der giver mening når jeg sidder med Mac'en. Men så siger de kloge Mac-brugere til mig, at alt bare er modsat af Windows… Well, det er det ligsom ikke. Det er bare helt og aldeles anderledes, og mine programmer virker ikke og ja, der er meget i vejen. Så meget, at jeg opgav at blogge i går og næsten også i dag. Men så slog det mig lige, at mit had/kærlighedsforhold til Mac - jovist, kærlighed til design og iMovie - fortjente et lille indlæg. Måske I selv har oplevet noget lignende med enten det ene eller andet styresytem, som I har lyst til at dele, for så føler jeg mig ikke så dum hah! :P

1. Hvor lukker jeg et program ned henne? 2. Hvor er internettet (hvad har et kompas at gøre med internettet, ja jeg spørger bare?!) 3. Hvorfor virker mine programmer ikke - i samme kategori findes stik til TV etc? 4. Hvordan kopierer jeg en tekst(på windows er det jo ctrl+C)? 5. Hvorfor er det så tossebesværligt at lave "@"?

Og så er der alt det med at scrolle op og ned, finde mine billeder og meget meget mere. I don't get it…

Fun Fact: I følge en undersøgelse jeg fandt på her, er Mac-brugere generelt bedre uddannede end pc-brugere, spiser mere hummus i deres sandwiches, og foretrækker moderne kunst frem for impressionistisk kunst. Derimod er folk med pc’er er mere tilbøjelige til at have en Dan Brown-bog liggende på natbordet, 69 pct. vil hellere køre på en Harley-motorcykel end en italiensk Vespa-scooter, og derudover mener 71 procent, at deres tøjstil er afslappet, og yndligsgenstanden i skabet er et par jeans.

…. Suk… Jeg er tilsyneladende dømt til et liv uden kulturel dannelse og smag for hummus.