2014 - Mest læste indlæg

DSC_5549Det er altid sjovt at kigge i arkiverne, og se hvilke indlæg I har været mest begejstredede for, og jeg må sige at der både er nogle jeg helt sikkert havde forventet, og andre ja... 'Not so much' haha! Jeg har valgt nogle af dem ud her: I sommers mistede jeg min mor til kræften, hvilket fyldte, og fylder stadig meget af min hverdag og ikke mindst mit sind selvom jeg ikke så tit nævner det her på bloggen. Jeg skrev i den forbindelse 2 indlæg om det lige efter, som jeg valgte at slette igen, da det var for svært for mig at læse på skrift, og jeg ikke ville have det frem i tide og utide. Men de lå altså øverst som de mest læste indlæg, og det havde jeg egentlig også regnet med, for jeres kondolencer og tilkendegivelser var fuldstændig fantastiske. Dem er jeg stadig meget taknemmelig for, og de bekræftede endnu engang at jeg bare har verdens bedste læsere - en kliché måske, men ikke desto mindre er det sandt! Derudover gemmer der også på top 10 listen nogle giveaway indlæg, som jeg ikke har valgt at inddrage. Men det må jo betyde at jeg laver nogle ret gode konkurrencer, hvilket jeg helt sikkert også vil gøre i år ;)

På 3.pladsen kom mit indlæg om det at få tatoveret øjenbryn permanent. Dét var til gengæld et indlæg, der kom bag på mig! Men der er åbenbart en del af jer, der enten ville se om jeg havde fået tatoveret helt tynde 90'er bryn eller bare selv går med tanken om at få dem tegnet op permanent. Hvad end motivationen var, så Kan I læse indlægget her :) En anden topscorer var "det perfekte hverdags suit" - et indlæg jeg heller ikke havde regnet med ville komme ind blandt de mest læste, men det fik nu alligevel ret mange besøg . På 5. pladsen kommer et "10 facts about me"-indlæg. Det er også en personlig favorit hos mig når jeg læser blogs. De er så hyggelige.

Derudover finder man min Hamburg mini guide på listen over mest læste indlæg. Et indlæg jeg brugte laaang tid på at skrive, og som også blev delt en del blandt andre bloggere, som besøgte den skønne by. Det er virkelig rart når man skriver om noget der rent faktisk kan bruges til noget :) Og sidst men ikke mindst finder man et enkelt indlæg fra Shanghai - et simpelt outfit med mine all time yndlings bukser fra Wolford, men som jeg alligevel ikke havde regnet med ville være så populært. Jeg er dog glad for at det var populært, for det tog mig 4 timer at uploade på grund af dårlig internet forbindelse, hvilet i øjeblikket syntes som værende spild af tid.