2. Adventskalender - Øreringe fra Band of Jules

DSC_0014 DSC_0016

Sikke tiden flyver, hva?! Allerede 2. søndag i advent og jeg har ikke fået købt en eneste julegave... Anyhow, så er det blevet tid til endnu en adventskalendergave til jer, og i denne uge kan I vinde et smykke fra Vera Vega, som den über lækre smykkewebshop, Band of Jules, har været så søde at sponsorere.

Band of Jules fører mange af de lækre smykkemærker på markedet, herunder Stine A, Carré, Pernille Corydon, FaconFacon, RebekkaRebekka og mange flere. Mit armbånd I ser på billedet er faktisk også fra Band of Jules, og kan fås lige her. Det er ikke en del af præmien, men blot så I kan få en idé om, hvilke skønne skatte der gemmer sig på Band of Jules. Det fede er iøvrigt at man kvit og frit kan bestille smykkerne hjem og prøve dem i 4 dage! :)

Øreringene har en værdi af 600kr. og er 18k forgyldt sølv. Der er godt gods i dem, og de ser virkelig eksklusive ud - så er I advaret <3

Alt I skal gøre for at deltage i deltage i lodtrækningen om øreringene er, at:

- Følge mig på Insta her og Band of jules her - Gå ind på Band of Jules webshop HER og skrive/linke i en kommentar, hvilken af disse halskæder I ville ønske jer i julegave - jeg overvejer nemlig at skrive en af dem på årets ønskeliste! ;)