10 TING AT LAVE PÅ EN SØNDAG #2

32431d17b453d926163e0e6747cf9a3fSidste gang var I ret begejstrede for mit "10 ting at lave på en regnfuld søndag"-indlæg, så jeg har tænkt mig at gøre det til et jævnligt indlæg på bloggen.1. Der kommer lige endnu en anbefaling af en god Spotify playliste. Sæt den på, og nyd tonerne af blød flødemusik! Playlisten hedder "Cozy Time", og jeg bruger den til alt fra baggrundsmusik, til romantiske middage og mens jeg blogger. 2. I kan også smutte over hos Et Fashion Fund, som nu har fået nyt blognavn. Hvad mon det er? - Jeg digger det :) Find dem HER. 3.Shopping er jo altid en sikker vinder om søndagen, og ASOS har som bekendt hele 50% rabat på mange lækre ting. I kan shoppe løs HER. 4. Til de serieglade er der kommet ny sæson af to af mine yndlingsserier, Walking Dead(som tegner SÅ godt efter første afsnit) og The Originals, som er en spin off af The Vampire Diaries. Wuhuu... Det tegner til at blive et godt efterår! 5. Har weekend været lidt for fed? - Så kan du tage fitness lektioner hjemme i stuen med Blogilates. Jeg lyver ikke når jeg siger, at tiden faktisk flyver afsted når jeg dyrker motion til hendes videoer. 2-3 videoer, og så kan du med god samvittighed spise den croissant til eftermiddagskaffen. 6. Skal det være lidt mere kulturelt og dannende, men på den sjove måde? Så er DR3's dokumentar "hvid mand i Kina", virkelig god. Og så er det tilmed gratis underholdning - that we like! Find det HER. 7. Her kommer den kedelige... Ryd op og gør rent! Det er den bedste følelse at starte en ny uge med et rent hjem.

8. Bage! Noget jeg gør mig alt for sjældent i, men Beetrootbakery, har givet mig mod på at kaste mig ud i sundt bagværk. Hun laver så mange lækre ting, blandt andet en raw cake med peanut butter! Armen, YUM!

9. Okay, den her er lidt stenet men det har været min guilty pleasure lige siden jeg for en uges tid siden bookede min første lejlighed genenm Airbnb. Det sjove ved Airbnb er nemlig at udforske alle de fede og specielle bosteder man kan leje rundt omkring på kloden. Forstil jeg lige at vågne op i en træhytte på Hawaii, eller en mongolsk yurt i Tyskland eller det her vilde spejlhus! Jeg kunne blive ved... Hvor vil jeg gerne ud og opleve verden!

10. Er I trætte af de traditionelle webshops? Så smut ind på Ebay, hvor der altid er guld at hente hvis man ved hvordan man skal søge... Eksempelvis overvejer jeg at bestille de her linser til min iPhone, så jeg kan tage sjove og gode billeder. Nu vi er ved billeder på telefonen, så bør i næsten også bruge 5 minutter af jeres søndag på at hente VSCO cam, som pt. er mit favorit billedbehandlingsprogram.