10 op- og nedture

01dd92dfede293739699f6b9ff2b3ef9 Jeg elsker selv når den gode Line skriver om hendes op og nedture igennem ugen, men har altid selv været super dårlig til at huske sådanne stunder i min egen hverdag. Men i løbet af de seneste par uger, har jeg altså fået skrevet det ned, når der er sket noget skørt, fedt, tosset eller bare pisse irriterende. Forhåbentlig til glæde for jer andre :) Enjoy, og kan I ellers have en skide lækker fredag!

Opture - Har købt den nye iPhone 6. Min FØRSTE iPhone!!! - Har bestilt en lille ekstra rejse til Thailand. Nu man er i Østen kan man lige så godt smutte forbi... Lidt som at køre til Hillerød på vej til svigerfamilien - det er jo lige på vejen. - Har opdaget hvor hyggeligt efteråret faktisk kan være... Dét er store sager! - Ovenstående skyldes nok det faktum at jeg har hentet Popcorn Time. Det er sikkert bund ulovligt, så I har ikke hørt det fra mig. - Kan I huske det der Sopolish fra Akademikliniken, jeg prøvede? Mine negle er blevet SYGT stærke og lange. Dét er sgu da optur - Jeg har fødselsdag på søndag! - Jeg skal sælge ud på Fashionhunters  med hende her imorgen! Kom og køb ladies! :) - Igår var jeg i Well-Come Spa og Fitness, og uden at nævne navne sad jeg da lige i saunagus med kendt popstjerne. Udover det er Well-Come bare optur! -  Der er kommet ny sæson af Vampire Diaries! Me soo happy!  - Det er efterårsferie!

Nedture -Da jeg kom hjem, fuld af forventning, med min nye iPhone, havde jeg fået et forkert simkort med. ARE YOU KIDDING ME?!?! - Når man står til en større forsamling og ny self tanner(billig variant fra Primark, that is!) smitter af på hvid trøje, hvor folk derefter diskret kommer og hen og siger man har spildt på tøjet. - Når man efter ovenstående låner en ny trøje, og self tanner blot fortsætter med at smitte af på den nye trøje. Really God?! - Ny fluffy sweater som fælder som ind i helvede... Og man har bukser på der suger alt fluffyness til sig. Hej, fluffy heldragt! - Har set det sidste afsnit af The Vampire Diaries, og grædt lidt okay meget over en hvis elskværdig person dør. Blev nødt til at ringe til en veninde og få krisehjælp! - Min far er kommet på Facebook, og det er lidt som når andre fortæller at deres pinlige bedstemødre er kommet på. Har forbudt ham at skrive på bloggens Facebook side. #damagecontrol - Jeg har fødselsdag på søndag, og er nu tættere på 30 end på 20. Det er sgu skræmmende! - Well-Come spa og fitness har en meget kyndig crossfit instruktør, som nu har gjort at jeg ligner en der har pøllet i bukserne. Men det har jeg altså ikke... - Når man tror man er frisør ekspert og kyndigt vejleder venindes venindes til hvilken hårfave hun skal vælge i Matas, hvortil hun senere sender en sms til veninde om at hendes hår er blevet gråt. ups! - Når ens cykel bliver stjålet for 6(!!!!) gang på 5 år! Come on, synes da ikke mit hood virker så kriminelt... Men skindet bedrager åbenbart

Nåm, velkommen til mit liv i en nøddeskal...