10 (fun)facts

DSC_7893(Billedet har ikke så meget indlægget at gøre, men jeg kan love jer for at det var en god jordbærkage!) 1. Når jeg finder en sang, jeg kan li', så hører jeg den igen og igen igen... og igen! Altså vi snakker repeat i flere dage i træk indtil jeg bliver træt af den. Lige pt. er det den her, som jeg også bruger når jeg træner.

2. Jeg gik til psykolog som barn fordi jeg var bange og nervøs udover det sædvanlige... Min fantasi var ekstremt livlig, og jeg var bange for alt fra monstre til at blive bortført af børnelokkere! Idag er det bedre, men hvis jeg går alene en mørk aften, kan jeg godt psyke mig selv indtil jeg begynder at småløbe haha! (please sig, jeg ikke er den eneste)

3. Jeg tror på det spirituelle og har selv oplevet underlige ting i mit barndomshjem - det skræmmer og fascinerer mig på én og samme tid!

4. Jeg drømmer om at bo i udlandet, og håber det kan blive en realitet om et par år. Helst et varmt sted!

5. Jeg kan ikke sy. Ikke engang en pude... Faktisk var jeg et af de børn, som aldrig bestod sykørekorts prøven! ... Jeg fik dog knallertkørekort da jeg blev 16(?!) :P

6. Hvis jeg kun måtte spise en ting resten af livet, ville det være min favorit pastaret med tomat og fløde. Masser af fløde... Så jeg ville sikkert ikke leve så længe, men jeg ville have det skønt så længe det varede! Må give jer opskriften en dag...

7. Jeg har været hestepige en stor del af min barndom og ungdomsliv. Alt i alt har jeg haft 2 ponyer og 2 heste, og jeg drømmer nogle gange at jeg har glemt dem, så de er blevet forsømt i mange mange år! Vågner op og har det helt dårligt indtil det går op for mig, at det var en drøm.

8. Jeg er super ubeslutsom og overanalyserende, hvilket tit resulterer i en masse gode idéer som aldrig bliver eksekveret.

9. Jeg ser efterhånden næsten aldrig film, men derimod serier. Jeg har afslutninger på gode ting, og her er serier jo geniale. Der er ikke så meget nyt på serielisten: Pretty Little Liars, Vampire Diaries, Walking Dead, Dexter, New Girl, The Originals. Den nyeste er Devious Maids.

10. Jeg er et KÆMPE rodehoved g virkelig klodset. Som i virkelig virkelig klodset - til stor fornøjelse for folk omkring mig når jeg taber ting og snubler over mine egne ben(eller ting fordi jeg jo er et rodehoved).