Her Får du en Billig Brunch og Måske Københavns Flotteste Instagram billede

NoHo har en speciel plads i mit hjerte. Det var i startup communitiet ovenpå, at jeg havde mit første "rigtige" marketing job, og det var på NoHo at jeg første gang kyssede Mark. Virkelig fuld og frisky, mens "Something Special" bragede ud gennem højtalerne, fik jeg taget mod til mig (læs: jeg overfaldt ham med noget der mindede om en lap dance) og kysset ham. Det var tider. 

Read More
Den Grimme Side af Marrakech - Rygterne Taler Sandt!

I dette indlæg, vil jeg nemlig snakke om den grimme side af Marrakech, for en del rygter forud for min rejse, talte desværre sandt! Marrakech er en fed by. Den er spændende og fyldt med smukke oaser gemt væk i riader, på tagtoppe og resorts. Væk fra al den fattigdom, der også er at finde i Marrakech. Og det er den del, som nok gør at Marrakech virkelig er kontrasternes by. Både når det kommer til smukt og grimt, og godt og skidt. Og det er altså det skidte, der får lov at fylde i dag.
 

Read More
Rejseguide til Prag - Alt du Skal vide til den bedste tur til Prag


Det er nu lidt over to uger siden, at jeg kom hjem fra Prag. Og rejselysten er allerede så småt ved, at komme op i mig igen nu jeg sidder og gennemlever alle minderne, ved at skrive denne Prag guide. Jeg har kun været i Prag én gang før. Det var min første studietur. Jeg var 15, og hormonerne kørte rundt i kroppen på mig! Så, I kan nok tænke jer til, at turen handlede om noget lidt andet end, at lege finkulturel. Jeg kan huske, at jeg syntes Prag var en smuk by, men jeg følte mig generelt lidt utryg. Der var stadig meget fattigdom og levn fra kommunismen, og det var nok det, der gjorde, at jeg havde skruet forventninger lidt ned, da jeg takkede ja til turen. Men Hold nu fast! Der er virkelig sket meget med Prag! Ikke nok med, at Prag nu er én af de tryggeste storbyer i Europa, så er det en moderne storby med den ene lækre resturant og bar efter den anden. Bedst af alt, så er Prag kun en times tid med flyveren fra København og priserne for at leve, er latterligt lave. Så, jeg har virkelig glædet mig til, at skrive denne guide.

Read More
13 Ting at Lave på en Søndag, Der vil få din Mandag til at føles lidt bedre!

Det søndag. Det gråt udenfor, og det føles bare som om, der ingenting er at lave! Jeg bliver altid en smule rastløs om søndagen fordi jeg på den ene side gerne vil have gjort en masse inden  mandag, men på den anden side også gerne vil slappe max af! Jeg må dog indrømme, at med snart 30 års erfaring indenfor søndagsgøremål, så er det bedst at bruge ihvertfald en del af søndagen på, at komme til bunds i noget af alt det huslige eller de ting, der som regel giver dårlig samvittighed. Så behøver man nemlig ikke tænke over det i løbet ad ugen. Her er 13 ting, jeg næsten vil garantere kan give lidt mere ro og glæde i løbet ad ugen! 

Read More
7 Apps Alle Digitale Nomader bør Have på Deres Telefon

Dette indlæg indeholder reklame for Lunar Way. Det kommer nok ikke som noget chok når jeg siger, at min telefon er FYLDT med rejse apps, der på forskellige hjælper når vi er på farten som digitale nomader. Her i indlægget har jeg valgt at fokusere på de 7 praktiske apps, som jeg mener alle digitale nomader bør have på deres telefon. Er du ikke digital nomade? Hey! Don't panic! - Der er altså masser af inspiration til apps, der generelt vil hjælpe dig når du rejser og som karrieremenneske.

Read More
Den Beskidte side af Vietnam - Hvad Du Aldrig Ser På Billeder

Forleden postede jeg ovenstående billede på min Instagram profil i en lidt mere redigeret udgave. Måske det ikke lige er til at se, men på dette billede er der væsentligt mere skrald end det billede, jeg postede på Instgram. Til billedet skrev jeg en længere tekst om, at der er et problem med skrald i Vietnam (hvor billedet er taget) og i sydøst Asien generelt. Jeg skrev hvor ked af det, jeg blev over at stå magtesløs på en øde ø i midten af det sydkinesiske øhav, med flere 100 kg. skrald, der var skyllet op på strandenbreden.

Read More
7 Netflix Serier Du Skal Glæde Dig Til i 2018

New year, new Netflix shows! 
Hvis du ikke har holdt øje med de nyheder, der kommer på Netflx i år, så læs lige med her, hvor jeg kommer med mine 7 bud på Netflix serier, du skal glæde dig til i 2018! Nogle er simpelthen bare nye sæsoner, og andre er helt nye serier! Selv glæder jeg mig helt vildt til de nye afsnit af Mindhunter, og så kommer der en vemodig men interessant afslutning på House of Cards! I forhold til nye serier, så tror jeg at årets helt store serie bliver Altered Carbon! Nøøøj, den tiltaler altså mit lille tech-sci-fi-hjerte! Faktisk i en sådan grad, at jeg lige måtte tilføje en trailer her til indlægget, så I forhåbentligt kan bliver lige så begejstret. Der kommer en ultimativ Netflix guide ud senere på måneden, så 'stay tuned'.

Read More
Måske Verdens Pæneste Fake Pels?

Det blev ikke til mange billeder fra Dublin, som jeg besøgte lige før jul. Nok mest fordi vi begge mentalt var gået på juleferie. Og så er Dublin ikke den mest billedskøne by. Hyggelig, dejlig, hjemmelig og fyldt med gode pubs. Men ikke smuk. Jeg fandt dog en fin lille sidegade, hvor jeg kunne forevige min helt fantastiske faux pels jakke (modtaget i gave af Freequent). Det lyder nok lidt reklame-agtigt at bruge ordet "fantastisk" om en jakke man har modtaget i gave et brand, men ærligt, så er den fantastisk! Ser i, jeg har nemlig i en del år nu ikke gået med pels (af de samme grunde som mange andre, så det vil jeg ikke spilde jeres tid med)

Read More
VIDEO: The Banyan Tree Lang Co - En Weekend på luksus resort i Vietnam

I dag er det super koldt i København. Solen skinner. Men det er satme koldt, og det får tiden i Vietnam til at føles endnu længere væk! Et af vores højdepunkter i Vietnam, vil jeg dele med jer i dag! Det var nemlig et weekendophold på luksusresortet, Banyan Tree Hotels Lang Co. Til trods for, at vi med vores held selvfølgelig formåede at komme midt under den værste tyfon i 15 år, så var det den mest luksuriøse oplevelse længe! Læs hvorfor nedenfor, og se den lille video jeg lavede nederst i indlægget.

Read More
Vores juleplaner + Marks liste over Nice og Not-so-Nice ting ved den danske jul

Jeg er faktisk ikke super fan af julen. Jo, den er hyggelig og kan til tider være "magisk". Men jeg er ikke typen, der bare MÅ bage småkager, pynte op og købe juletræ. Så meget siger det mig bare ikke. Sidste år var dog anderledes og sjov, for det var min første jul i et forhold med Mark, og både han og hans mor (som er fra Tyrkiet) valgte faktisk at komme og holde jul med min familie. Der var så mange danske traditioner, de spurgte ind til, hvilket faktisk fik mig til, at være mere opmærksom på det, der foregik juleaften istedet for bare, at "køre den på rutinen". 

Read More
Om at finde et par mom jeans, der rent faktisk sidder godt!

Kender i det.... At man er late to the game i forhold til moden? Sådan har jeg det med mom jeans! Jeg synes de ser mægtig fine ud, på alle de 19-årige solbrune piger på Instagram. Men på langt de fleste, så giver mom jeans ben så tykke som bjælker, og en ret deform røv. Det er bare min mening. Tanken om, at eje et par mom jeans har dog alligevel naget lidt i baghovedet, og nu fik jeg endelig taget mig sammen til at bestille par fra Other Stories

Read More
Bog Anbefaling til Ferien - Skyggezone

Selvom jeg ellers altid har sørget for, at downloade tonsvis af Netflix underholdning, og som regel har 117 ting, at tage mig til i både flyver og til hverdag, så elsker jeg altså en god bog når øjnene skal lidt væk fra computerskærmen. Jeg får bare aldrig købt bøger andet end når jeg står i lufthavnen, og det var derfor sådan lidt tilfældigt, at valget lige faldt på Skyggezone. Men det er jeg altså ret glad for, at jeg gjorde nu. For det er bare den perfekte feriekrimi! 

Read More
Video: Sådan Får du en Solbrændt Kulør | Lightroom Tutorial

eg elsker solen, og jeg synes en solbrændt kulør er super flot! Og i lang kiggede jeg misundeligt på alle de instagramgudinder, der altid ser så pokkers solbrændt ud på billeder! Hvordan?! - tænkte jeg! For på videoer og i virkeligheden ser de jo ofte ikke så solbrændte ud? 

Jeg har sidenhen fundet ud af, at hemmeligheden (ofte) ligger i lidt Lightroom magi. Det er ovenikøbet ret let, så det vil jeg hjælpe med, at vise i dag! Som jeg også siger i videoen, så er der mange flere ting man kan gøre, men grundlæggende, så er det altså sådan her, at du kan redigere dig til en lidt mørkere kulør i Lightroom ;) 

Read More
Digital Nomade med Airbnb - Så Billigt kan det gøres

Det der med at bo på hotel er lækkert, og vi benyttede os også af det med jævne mellemrum i de 5 uger vi var afsted. Men, det var ikke et hjem og det er svært at få det til at føles som en normal hverdag på et fancy hotel værelse. Og det er altså noget man kommer til at savne når man er afsted i lang tid. Så, det meste af tiden, boede vi i forskellige hjem, som vi havde booket gemmen Airbnb. Airbnb er fantastisk for deltids nomader, som Mark og jeg, der er afsted i længere tid, men som ikke bor et sted fast. Vi fik nemlig følelsen af, at have et "hjem" mens vi var på farten. Men langt henad vejen, var det også væsentligt billigere. Fx. Var vores villa i Vietnam med morgenmad, rengøring og leje af scooter, billigere end vores boligudgifter hjemme i København. Det sætter altså tingene lidt i perspektiv! 

Read More